Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.04.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

.NET/Web Programer / Projektant (m/ž)

- dana
Poslodavac:
Teched Teched
Kategorija:
Informatika i telekomunikacije
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
12.04.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta: Tvrtka Teched jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki na području razvoja i implementacije složenih informacijskih sustava izrađenih po narudžbi. Radimo na jedinstvenim projektima na kojima primjenjujemo naša tehnološka znanja iz područja dizajna, razvoja i implementacije složenih informacijskih sustava korištenjem novih tehnologija i koncepata. Razvili smo neke od najkorištenijih elektroničkih usluga u Hrvatskoj, regiji i svijetu (NIAS – Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav koji je osnovni blok arhitekture e-Građana; e-Porezna – jedna od najkorištenijih e-javnih usluga u Hrvatskoj; Employability and Skills Portal u Bahreinu, Statistics Portal and Metadata System na Barbadosu).

S više od 20 godina iskustva u poslovanju i s više od trideset stalno zaposlenih dovoljno smo veliki da imamo svu potrebnu infrastrukturu i uređene procese potrebne za razvoj softvera i vođenje projekata, a uz to smo i dovoljno agilni kako bi omogućili djelatnicima da se razvijaju u željenom smjeru te doprinose svojem razvoju i razvoju tvrtke. Organizacija tvrtke i način rada omogućuje djelatnicima razvijanje i stjecanje iskustva ne samo u tehnološkim područjima (dizajn i razvoj informacijskih sustava, .NET, HTML5, web tehnologije, SQL) već i u vođenju timova, vođenju projekata i konzultantskom poslu.

Za više informacija o projektima koje smo uspješno završili pogledajte na https://www.teched.hr/references, o tvrtki Teched na https://www.teched.hr.

Tražimo programere/projektante za rad u timu na razvoju IT rješenja na Microsoft tehnologijama (Microsoft .NET, ASP.NET web forms, ASP.NET MVC, SQL Server) te na web tehnologijama (HTML5, jQuery).

Opis poslova za programera/projektanta uključuje sljedeće:

• razvoj IT rješenja korištenjem Microsoft .NET tehnologija (ASP.NET web forms ili ASP.NET MVC) te web tehnologije (HTML, HTML5, jQuery, opcionalno: Bootstrap, Angular, React)
• izrada tehničke dokumentacije
• dizajn IT rješenja i izrada arhitekture (za senior programera/projektanta)

U projektnim su timovima uz programere uključeni i poslovni analitičari, testeri, stručnjaci za baze podataka i stručnjaci za infrastrukturu.
Vrsta posla:stalni radni odnos
Županija:Grad Zagreb

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Od kandidata za programera/projektanta očekuje se odlično poznavanje osnova programiranja i iskustvo u izradi web aplikacija..

Uvjeti:
• završen ili pred samim završetkom diplomski studij računarstva, matematike, informatike ili elektrotehnike
• iskustvo u radu te dobro poznavanje Microsoft ASP.NET MVC ili ASP.NET web forms tehnologija
• iskustvo u radu te dobro poznavanje web tehnologija (HTML, HTML5, Javascript)
• iskustvo u radu s Microsoft programskim i razvojnim alatima (C#, Visual Studio, opcionalno Team Foundation Server)
• dobro znanje engleskog jezika
• poznavanje osnova ili praktično iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka (npr. SQL Server, MySQL, PostgreSQL ili neki drugi)
• poželjno: radno iskustvo u radu na projektima na istim ili sličnim poslovima u istim ili sličnim tehnologijama
• ostalo: proaktivnost, komunikativnost, inicijativa, vještina rješavanja problema, odgovornost, savjesnost i sklonost timskom radu

Što nudimo?

Rad u Hrvatskoj na jedinstvenim projektima za klijente iz Hrvatske, Europe, Amerike i Azije. Primanja primjerena doprinosu razvoja tvrtke i stvarnim rezultatima rada. Nastavak stručnog usavršavanja te stjecanje stručnih zvanja i certifikata.

Molimo prijavite se putem donje Brze prijave ili na e-mail: posao@teched.hr
Format za životopise: PDF, DOC.

Ključne riječi:
programer, projektant, programiranje, developer, development, .NET, ASP.NET, MVC, C#, HTML, HTML5, Javascript, jquery, SQL
Minimalna stručna sprema:Fakultet
Strani jezik:engleski
Poznavanje rada na računalu:napredno
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare