Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Medicinska sestra/tehničar  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA NAŠICE
Kategorija:
Mjesto rada:
Našice
Rok prijave:
30.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
NAŠICE, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
3
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA NAŠICE
Kontakt:
pisana zamolba: Opća županijska bolnica Našice, Bana Jelačića 10
Ostale informacije:
Uvjet: medicinska sestra/tehničar s važećim odobrenjem za samostalan rad
Uz zamolbu, kandidati su dužni priložiti:
1. životopis 2. preslika domovnice 3. preslika svjedodžbe o završenoj traženoj stručnoj spremi 4. preslika odobrenja za samostalan rad ili potvrda nadležne komore iz koje je vidljivo da je predan zahtjev za izdavanje odobrenja za samostalan rad 5. elektronički ispis staža iz HZMO (ne starije od dana objave ovog natječaja) 6. preslika vjenčanog lista ili drugog odgovarajućeg dokaza u slučaju da je došlo do promjene prezimena kandidata 7. preslika rodnog lista 8. uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak izdano od nadležnog Općinskog suda – ne starije od dana objave ovog natječaja.


Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola (čl. 13. st. 2. Zakona o ravnopravnosti spolova, „Narodne novine“ br. 82/08, 69/17).
Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od objave natječaja.
Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno čl.102., st. 1-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, 84/21, 156/2023) da dostave dokaze iz čl. 103., st.1. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.
Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (“Narodne novine” br. 84/21) da dostave dokaze iz članka 49. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.
Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), dužni su se pozvati na čl. 9. istog Zakona te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze o priznatom statusu osobe sa invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.
OŽB Našice dostavljene podatke pristupnika obrađuje u skladu s odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Podnošenjem prijave na natječaj, kandidati natječaja su izričito suglasni da Opća županijska bolnica Našice kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka.
Prijave i priloge s dokazima o ispunjavanju uvjeta u preslici dostaviti na adresu Opća županijska bolnica Našice, Bana Jelačića 10, 31 500 Našice, s naznakom „Natječaj za______________, ne otvaraj“.
Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Prijavljeni kandidati biti će obaviješteni o eventualnom testiranju i usmenom razgovoru putem oglasne ploče i web stranice OŽB Našice, te o krajnjem rezultatu.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142829153
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.