Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Medicinska sestra/tehničar u tim-u (m/ž) - dva (2) izvršitelja/ice na određeno puno radno vrijeme, za vrijeme trajanja specijalizacije prvostupnika se  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
ZAVOD ZA HITNU MEDICINU POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE
Kategorija:
Mjesto rada:
Pakrac
Rok prijave:
31.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
PAKRAC, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
ZAVOD ZA HITNU MEDICINU POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE
Kontakt:
pisana zamolba: Matije Gupca 10, 34000 Požega
Ostale informacije:
Na temelju članaka 32. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije, Urbroj: 2177-06-01/5-24-35, Klasa:024-03/24-04/2 od 22. ožujka 2024. godine u svezi s člankom 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ broj 29/2024), Zavod za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije, raspisuje NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa u Zavodu za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije za radna mjesta
radno mj. br. 5) - medicinska sestra/tehničar u TIM-u (m/ž) - dva (2) izvršitelja/ice na određeno puno radno vrijeme, za vrijeme trajanja specijalizacije prvostupnika sestrinstva u djelatnosti hitne medicine, probni rok od 3 mjeseca, mjesto rada: Požeško-slavonska županija, Ispostava Pakrac
Uvjeti za medicinsku sestru/tehničara: SSS- medicinska sestra/tehničar,
odobrenje za samostalan rad (licenca),
položen stručni ispit, osim ako je završena petogodišnja srednja medicinska škola,
radno iskustvo u struci najmanje tri (3) godine za radno mjesto pod br. 3, radno iskustvo u struci godinu dana za radna mjesta br. 4-6,
vozačka dozvola B kategorije,
osoba ne smije biti kažnjavana.
Uz pisanu prijavu na natječaj svi kandidati/ kandidatkinje su dužni priložiti: životopis,
presliku osobne iskaznice,
potvrdu o radnom stažu- elektronički zapis s podacima o radnom stažu i radnom odnosu HZMO (original),
dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika svjedodžbe),
uvjerenje da se NE vodi kazneni postupak ne starije od 30 dana do dana objave ovog natječaja (original),
dokaz o položenom stručnom ispitu ili završena škola iz traženih uvjeta natječaja (preslika),
presliku odobrenja (licenca) za samostalan rad nadležne komore, za zdravstvene djelatnike,
vozačku dozvolu s navedenom kategorijom (preslika vozačke dozvole s obje strane) za rad. mjesta br. 3-7.
za kandidate u TIM-u/PDJ - pod jednakim uvjetima prednost imaju kandidati s položenim edukacijama/tečaj ALS, BLS, ITLS, AVD, Trening za doktore medicine i medicinske sestre- tehničare u timu izvanbolničke HMS (za radna mjesta br. 3-5)

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“ broj 116/03) na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima, ukoliko ispunjava uvjete iz natječaja.
Uz prijavu na natječaj dužan je priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i rješenje, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo spomenuto pravo te dokaz da je nezaposlen.
Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti dostavlja izabrani kandidat po obavijesti o izboru, a prije sklapanja ugovora o radu.
Zavod za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije će za kandidate koji ispunjavaju uvjete ovog natječaja provesti testiranje (provjera znanja i sposobnosti, sklonost timskom radu, komunikacijske vještine, odgovornost te psihologijsko testiranje), kao i provesti usmeni razgovor, a o čemu će kandidati biti obaviješteni, putem internetske stranice www.hitna-psz.hr , gdje će biti dostupne sve informacije vezano za natječaj.
Pisane prijave s obveznom naznakom za koje radno mjesto se prijava podnosi i s obveznim prilozima podnose se na adresu : Zavod za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije, Matije Gupca 10, 34000 Požega, s naznakom „ Za natječaj – naziv radnog mjesta“, u roku od 15 dana od dana objave u ‹‹Narodnim novinama››.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Osobe koje podnesu nepotpune i nepravovremene prijave na javni natječaj ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.
Zavod za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije pridržava pravo, djelomično ili u cijelosti , u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem internetske stranice www.hitna-psz.hr u roku od 15 dana nakon donošenja odluke o izboru.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143693632
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.