Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Medicinska sestra / medicinski tehničar  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE BELI MANASTIR
Kategorija:
Mjesto rada:
Beli Manastir
Rok prijave:
03.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
BELI MANASTIR, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike osnove korištenja računala u Windows okruženju
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE BELI MANASTIR
Kontakt:
pisana zamolba: Bana Jelačića 108, 31300 Beli Manastir
Ostale informacije:
Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za zaposlenike u javnim službama (NN 29/24.) i članka 25. Statuta Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, ravnatelj Doma raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme
- za radno mjesto zdravstveni djelatnik u sustavu socijalne skrbi (medicinska sestra/tehničar)

Rad se obavlja u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir.
Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, sukladno Zakonu o radu, kandidat mora ispuniti i posebne uvjete sukladno odredbama Pravilnika o unutarnjoj sistematizaciji Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir. Za medicinsku sestru/tehničara (zdravstvenog djelatnika u sustavu socijalne skrbi) može biti izabrana osoba koja ispunjava sljedeće uvjete:
1. završeno strukovno obrazovanje za zanimanje medicinska sestra/tehničar u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske
2. odobrenje za samostalan rad nadležne komore
3. poznavanje rada na računalu
4. nepostojanje zapreke iz članka 261. stavka 1. Zakona o socijalnoj skrbi.
Uz pisanu prijavu na natječaj obavezno priložiti:
1. životopis
2. dokaz o državljanstvu
3. dokaz o završenom obrazovanju
4. presliku odobrenja za samostalan rad
5. presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu (za one koji su imali obvezu polaganja istog)
6. uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za kaznena djela i prekršaje iz članka 261. Zakona o socijalnoj skrbi, ne starije od dana objave natječaja.
Prijava koja ne sadržava svu dokumentaciju navedenu u ovom natječaju smatrat će se nepotpunom prijavom, a podnositelji neće biti pozvani na dopunu. Kandidat koji ne podnese potpunu ili pravodobnu prijavu ili ako kandidat ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, neće se smatrati kandidatom u ovom natječajnom postupku, a njegova prijava neće se razmatrati.
Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN 82/08. i 69/17.), na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Podnositelji prijave koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.
Podnositelji prijave koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17., 98/19. i 84/21.), a u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja i dokaze o ispunjavanju uvjeta za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza potrebnih za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalazi se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://bit.ly/3lI6nvE
Podnositelji prijave koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21.), a u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja i dokaze o ispunjavanju uvjeta za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza potrebnih za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalazi se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://bit.ly/3z1S0W4
Podnositelji prijave koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92., 57/92., 77/92., 27/93., 58/93., 2/94., 76/94., 108/95., 108/96., 82/01., 103/03., 148/13. i 98/19.), uz prijavu na javni natječaj dužni su, uz dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja, priložiti rješenje ili potvrdu o priznatom statusu, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti pri zapošljavanju po toj osnovi te dokaz iz kojeg se vidi na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
Podnositelji prijave koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13., 152/14., 39/18. i 32/20.), uz prijavu na javni natječaj dužni su, uz dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg se vidi na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
Podnošenjem prijave na natječaj, kandidat je izričito suglasan da Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir kao voditelj obrade može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati njegove osobne podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Prijavom na natječaj kandidati daju privolu za obradu osobnih podataka u svrhu provođenja postupka izbora kandidata, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679.
Do donošenja odluke o odabiru kandidata Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir zadržava pravo poništiti natječaj.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta se podnose u zatvorenoj omotnici s napomenom: »Ne otvarati - prijava na natječaj za radno mjesto zdravstveni djelatnik u sustavu socijalne skrbi - medicinska sestra/tehničar«.
Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir http://www.dom-bm.hr
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142916300
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.