Kuhar na turističkom brodu za sedmodnevna krstarenja (m/ž)
O poslu
- Kapacitet: max 36 osoba
- Polupansion sa dva dana punog pansiona
Glavne odgovornosti:
- Kvalitetno pripremati unaprijed zadanu hranu, voditi brigu da je kuhinja uredna i čista, brinuti o zalihama u skladištu.
Područje plovidbe: Rijeka - Zadar (M. Lošinj, Krk, Cres, Pag, Rab…)
- Plaća raste na godišnjoj razini
- Svi troškovi pokriveni (smještaj, hrana, piće i higijenske potrepštine)
- Početak rada što prije pa do kraja listopada (cca. 6 mjeseci)
- Smještaj, vlastita kabina s klimom i wc-om.
- Hrana
- Božičnice i uskrsnice (nakon prve uspješno odrađene sezone i dogovora za nadolazeću)
- Konkurentnu plaću, 2.400,00 - 2.850,00 Eur neto, ovisno o iskustvu.
- Dijeljenje napojnica
O zaposleniku
- samostalnost u radu
- pouzdanost
- timski rad: učinkovito surađujete ostalom posadom kako biste osigurali besprijekornu uslugu i dobru radnu atmosferu
- vrhunske organizacijske sposobnosti
- sposobnost razmišljanja unaprijed
- proaktivnost
Za sve daljnje informacije možete poslati CV na [email protected] ili na Wapp broj: +385992080707