Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.12.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar/kuharica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Dom za starije i nemoćne osobe Leonardo
Kategorija:
Mjesto rada:
Zabok
Rok prijave:
16.12.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ZABOK, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Dom za starije i nemoćne osobe Leonardo
Kontakt:
mobitel: 095 3988631
pisana zamolba: [email protected]
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
S obzirom na posebnost djelatnosti socijalne skrbi na natječaj se mogu javiti državljani Republike Hrvatske. Ukoliko kandidati tijekom probnog roka zadovolje tražene kriterije moguće je zaposlenje na neodređeno uz dodatne pregovore o uvjetima rada i plaće. Očekujemo poznavanje pripremanja i vrste hrane (jelovnika) na način na kakav su navikli stanovnici i obitelji sjeverozapadne Hrvatske. Nužno je osigurati uvjete prema HACCP standardima (sanitarna iskaznica, znanje/školovanje o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni - prošireni program)
Rad u nejednakom rasporedu radnog vremena tj. u turnusu 12/24 (svaki drugi dan od 07 do 19 sati), uz dvije stanke svaka do 30 minuta (ne odbijaju se od radnog vremena). Prijava na (ne)određeno vrijeme, uz probni rok od 3 mjeseca. Ugovara se osnovna plaća u bruto1 iznosu plus neobavezan dodatak - kao stimulacija. Doručak, topli obrok (ručak) i večera za zaposlenike osigurani u Domu. Mogućnost smještaja o vlastitom trošku uz ugovor o najmu, u dvokrevetnom apartmanu sa mini kuhinjom i vlastitom kupaonicom, uklj. zemaljsku i satelitsku TV, brzi Internet (100Mbps).
Posao se sastoji od samostalne pripreme 4 dnevna obroka (doručak, ručak, užina, večera) za 90-oro korisnika. Radno mjesto je institucionalna kuhinja registrirana pri Ministarstvu zdravstva, usklađena sa EU načelima dobre higijenske prakse i primjene HACCP, te se vodi i propisana dokumentacija. Jelovnici su usklađeni sa prehrambeno-gerontološkim normama za domove za starije osobe i gerontološke centre, a prema priručniku Ministarstva zdravstva. Navedeno podrazumijeva strogi nadzor nad provođenjem prehrambenih normativa i primjenu dijetetske prehrane po potrebama korisnika: dijeta bez ograničenja i laganih dijeta, dijeta za šećernu bolest (pet ili više obroka), mediteranska dijeta, jelovnik za osobe s disfagijom i kašasta dijeta.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
138401049
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.