Ostale informacije:
Opis posla: •priprema, prigotavlja, dekorira i izdaje jela prema propisanim standardima •pripravlja potrebnu količinu namirnica, usitnjava i obrađuje do finalne obrade •primjenjuje razne tehnološke postupke u pripremi i prigotavljanju hrane •osigurava atraktivnu prezentaciju jela •kvantitativno i kvalitativno preuzima i zadužuje se za naručene namirnice, u odsutnosti voditelja smjene i šefa kuhinje •pomaže u preuzimanju namirnica, sirovina i materijala od dobavljača i sa skladišta •zajedno s voditeljem smjene vodi evidenciju o utrošenom materijalu •brine o pravilnom korištenju i čuvanju namirnica te kontrolira isteke trajanja robe •vodi brigu o čistoći i higijeni u kuhinji •prijavljuje tehničke kvarove i eventualne štete •ostali poslovi u duhu radnog mjesta po nalogu rukovoditelja Odgovornosti: •odgovoran je za pravovremeno, pravilno i kvalitetno izvršavanje poslova i delegiranih zadataka •odgovoran za kvalitetu usluge i proizvoda •odgovoran je za rad prema HACCP-u Uvjeti: •iskustvo minimalno 2 godine na istim ili sličnim poslovima •poželjno iskustvo u hotelima visoke kategorije •preciznost, točnost i urednost •visoka razina odgovornosti, timski rad, kreativnost •osposobljenost za rad po HACCP sustavu •samostalnost u radu Benefiti: •zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme s probnim radom u trajanju od 2 mjeseca •osiguran smještaj i 2 topla obroka •radnu uniformu •rad u dinamičnom i poticajnom okruženju