Kuhar/kuharica  HZZ OGLAS

3 dana do isteka
Poslodavac:
SUNCE HOTELI d.d. za turizam i ugostiteljstvo, turistička agencija
Kategorija:
Mjesto rada:
Bol
Rok prijave:
16.06.2025.

Nagrade i certifikati

Luppa certifikat
Nositelj Top Workplace nagrade koja se dodjeljuje organizacijama koje su ostvarile izvanredne rezultate, nadmašujući tržišne i industrijske standarde za 20%.

O poslu

Mjesto rada:
BOL, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
7
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
SUNCE HOTELI d.d. za turizam i ugostiteljstvo, turistička agencija
Kontakt:
e-mailom: ljudski.resursi@bluesunhotels.com
putem linka: https://bluesun-hotels-posao-u-turizmu.talentlyft.com/o/g5sagN
Ostale informacije:
Opis poslova: Sukladno uputi nadređenih upoznaje se s dnevnim zadacima i priprema radno mjesto
Samostalno sudjeluje u svim fazama pripreme i prigotavljanja jela: skladištenje namirnica u kuhinjska skladišta i frižidere, odmrzavanje, čišćenje, kuhanje, primjene dogovorenih normativa sukladno jelovniku
Dovršava, servira i izdaje jela na integralni stol, prati njihovu količinu i prezentaciju, vrši dopunu te povrat
Primjenjuje standard show cooking-a: priprema hrane i aktivna komunikacija s gostom
Vrši završne radove u kuhinji, čisti upotrijebljeni alat, kontrolira i isključuje aparate, pravilno skladišti neupotrijebljene namirnice.
Poznaje i primjenjuje sanitarne i zdravstvene uvjete za rad, poštuje pravilnik o radnoj odjeći, primjenjuje HACCP standarde te pravilno rukuje s opremom za rad
Primjenjuje mjere opreza na radu, ne ugrožava sebe, goste i suradnike na poslu
Djeluje u skladu s Bluesun standardima i priručnikom hotelskih operacija te služi kao primjer ponašanja
Drugi poslovi prema uputi nadređenog radnika i/ili Poslodavca.
English: Independently participates in all stages of meal preparation and cooking: storing ingredients in kitchen storage and refrigerators, defrosting, cleaning, cooking, and applying agreed recipes in accordance with the menu.
Finishes, serves, and places dishes on the buffet table, monitors their quantity and presentation, performs replenishment and return.
Applies show cooking standards: prepares food and actively communicates with guests.
Performs final kitchen tasks, cleans used tools, checks and turns off appliances, and properly stores unused ingredients.
Knows and applies sanitary and health requirements for work, complies with the dress code policy, applies HACCP standards, and properly handles work equipment.
Applies workplace safety measures and does not endanger themselves, guests, or colleagues.
Acts in accordance with Bluesun standards and the hotel operations manual and serves as a role model in behavior.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
153765084
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.