Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.01.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Kreator/ica sadržaja i voditelj/ica komunikacija na društvenim mrežama

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
15.01.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
3LMC d.o.o. je vlasnik marke ("brand name" Eng.) Archipelago i SuperYachts Croatia specijaliziranih za najam plovila, organizaciju individualnih putovanja u segmentu luksuznih odmora pri industriji nautičkog turizma. Poslujemo kao nacionalni agent i operator putovanja, s uredima u Zadru, Rovinju, Dubrovniku i Zagrebu, pružamo usluge isključivo u području cijelog Jadranskog mora. Uslijed kontinuiranog rasta poslovanja i širenja na nova tržišta, zapošljavamo u odjelu marketinga i prodaje.

Očekivani početak rada?
01.02.2021. i/ili prema dogovoru s kandidatima

Mjesto rada?
Centralni ured Zagreb, od kuće (zbog COVID-19 pandemije), na terenu i u poslovnicama društva prema potrebi: Zadar, Rovinj i Dubrovnik

Što ćete raditi?
Kreirati sadržaj za digitalne platforme i kanale komunikacije za više različitih djelatnosti iz industrije nautičkog turizma. Snimiti, odabrati, obraditi i oplemeniti: video, fotografiju i zvuk te objaviti isto u obliku zadane komunikacije. Podijeliti sadržaj s ciljanim tržištima i aktivno komunicirati s zainteresiranom publikom. Pisati tekstove, provoditi i testirati digitalne kampanje, aktivno surađivati s prodajom, predlagati nove kanale i načine komunikacije.. Sudjelovati na različitim projektima unaprjeđenja prodaje i komunikacije prema ciljanim tržištima te izvještavati upravu o postignutim rezultatima i radu.
Posebne pogodnosti:
Što nudimo?
Stalan posao uz inicijalni probni rok u trajanju od 3 do 6 mjeseci.
Fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost 'rada od kuće'.
Rad u prijateljskoj atmosferi s mladim timom u vrlo uzbudljivoj industriji.
Komunikaciju sa zanimljivim i visoko budžetnim klijentima i partnerima iz cijeloga svijeta.
Brojne plaćene edukacije s područja prodaje, marketinga i promocije te rad u timovima.
Iskustvo s više različitih područja rada.
Naknadu za prijevoz.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što tražimo?
Od Vas tražimo kreativnost, odgovornost te samoinicijativnost pri kreiranju sadržaja i vođenju komunikacije na društvenim mrežama. Tražimo da vladate sa svim modernim alatima za kreiranje multimedijalnog i tekstualnog sadržaja, te da imate 'oko za detalje'.

Očekujemo da razumijete kompoziciju i namještanje kadra, te da možete samostalno i u koordinaciji s vanjskim suradnicima izraditi sadržaj kroz obradu fotografije, videa, zvuka i teksta. Od Vas očekujemo poznavanje WordPress i SEO alata, te kreiranje i optimizaciju kampanja oglašavanja na Google platformi i na društvenim mrežama.

Važno je da izvrsno koristite engleski jezik i da imate bogati vokabular. Od vas očekujemo vješto baratanje riječima i sposobnost da na engleskom jeziku budete kratki i jasni, ponekad opširni, dovoljno ozbiljni, a opet duhoviti, te nerijetko zanimljivošću prikriveno promotivni...

Uvjeti radnog mjesta:
• engleski jezik
• Izražene kreativne vještine
• Sposobnost obrade velikog broja različitih tema
• Visoka razina informatičke pismenosti
• Aktivni rad u alatima: MS Office, alati za obradu fotografije, videa i zvuka
• Korištenje "instant aplikacija" za obradu videa i fotografije kao UnFold, Canva, inShot, Story Art..

Što je sljedeći korak?
Svi zainteresirani mogu se javiti putem donjeg linka Brze prijave uz kratko (motivacijsko) pismo prijave za posao i vrlo detaljan životopis - CV.

Ukoliko imate, svakako priložite mapu Vaših dosadašnjih radova, linkove na web stranice, profile društvenih mreža... i sve što mislite da može prezentirati Vaš rad u ovom konkretnom području.

Uz navedeno, u posebnom dokumentu pošaljite Vaše ideje i smjernice za sadržaj i način komunikacije SuperYachts Croatia na digitalnoj platformi LinkedIN.

Opišite svoje ideje u tekstu, npr. "koji sadržaj i na koji način te koliko puta tjedno biste komunicirali? Priložite primjere (snimke zaslona) sadržaja koji bi Vi objavili i objasnite zašto, koji bi bio naslov, uz kakav popratni tekst... Oslonite se na svoju kreativnost i pokažite nam što znate! Neka tekst ovog dokumenta ne bude raspisan u više od 500 riječi i ukupno s multimedijalnim sadržajem ne veći od 2 stranice (A4).

Prijave pošaljite najkasnije do 15.01.2021.

U vrlo kratkom vremenu kontaktirati ćemo baš svakog kandidata i obaviti inicijalni razgovor za posao, a odabrani kandidati pristupiti će daljnjim testiranjima.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
napredno