Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 17.09.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Konobar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
17.09.2018.



Radisson Blu Resort & Spa, Split  član je jedne od najdinamičnijih i brzorastućih međunarodnih hotelskih grupacija koja u svom rastućem portfelju posjeduje više od 1440 hotela u preko 115 država diljem svijeta te je već devetu godinu proglašena jednom od najetičnijih kompanija u svijetu.
Naše vrijednosti u sklopu Yes I Can!SM  filozofije potiču nas da svojim gostima budemo vrhunski domaćin.
Ako tražite dinamičan posao u zabavnoj atmosferi, pridružite se našem timu na sljedećoj poziciji:

KONOBAR (m/ž)

Tražimo motiviranu osobu za rad koja će na profesionalan način pristupati gostu i udovoljavati njegovim željama.

Kako bi izgledao Vaš dan?
Pripremate restoran za dnevni rad, provjeravate zalihe i opremu te pripremate i postavljate stolove. Upoznajete gosta s ponudom, zaprimate narudžbe, poslužujete gosta i vršite naplatu. Na kraju smjene izrađujete obračun, pripremate radno mjesto za sljedeći dan, provjeravate zalihe te čistite opremu i stolove za goste. Rad je organiziran u različitim smjenama, kroz šest dana u tjednu tijekom sezone.

Što tražimo?
Tražimo da ste komunikativni, gostoljubivi, spretni te da imate profesionalni pristup i pozitivan stav prema poslu. Prethodno iskustvo nije uvijet, sve što ne znate mi ćemo Vas naučiti. Važno nam je da govorite engleski jezik.

Što Vam nudimo?
Osim redovnih primanja, nudimo mogućnost dodatnih bonusa ovisno o Vašem učinku. Na raspolaganju imate za Vas besplatan topli obrok u hotelskoj kantini te uniformu o kojoj brinemo. Nudimo Vam rad u organiziranom sustavu i to u dinamičnoj te zabavnoj radnoj atmosferi, velik broj treninga i edukacija, mogućnost produljenja ugovora ili rada u inozemnim hotelima unutar grupacije nakon sezone.



Ako želite postati dio našeg tima, prvi korak je da nam pošaljete životopis, a nakon toga slijedi naš brzi odgovor.