Ostale informacije:
Pozdraviti i poslužiti goste s prijateljskom i pažljivom uslugom. Posluživanje hrane i pića na profesionalan i kreativan način, uključujući koktele, miješane napitke, alkoholna i bezalkoholna pića. Poznavanje barem klasičnih koktela. Pružanje profesionalnih savjeta gostima u vezi s izborom hrane i pića. Prihvaćanje narudžbi i razmatranje posebnih zahtjeva ili alergija. Suradnja sa svim članovima F&B tima. Priprema i naknadni rad za uslugu / mise en place. Profesionalno rukovanje sustavom registra (Micros) i naplatom. Odgovornost za zadovoljstvo gostiju. Održavanje i unaprjeđivanje atraktivne prezentacije objekta, odgovornost za besprijekornu čistoću. Osiguranje sigurnosti hrane i usklađenost s zakonskim propisima i standardima te higijenskim normama Hotela Implementacija procesa kontinuiranog poboljšanja koji osigurava i poboljšava kvalitetu i sigurnost hrane.