Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.12.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Konobar / konobarica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
KUTJEVO D.D. ZA PROIZVODNJU I PROMET POLJOPRIVREDNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA
Kategorija:
Mjesto rada:
Kutjevo
Rok prijave:
07.12.2023.

O poslu

Mjesto rada:
KUTJEVO, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
3
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
KUTJEVO D.D. ZA PROIZVODNJU I PROMET POLJOPRIVREDNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA
Kontakt:
pisana zamolba: Kutjevo d.d., Kralja Tomislava 1, 34340 Kutjevo
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Restoran „Slavonska kuća Vinkomir“ smješten je u jedinstvenom ambijentu premium položaja vinograda Vinkomir i predstavljat će pravu gastronomsku oazu koja okusom priča priču o sljubljivanju tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina kutjevačkog podruma kao idealnog predstavnika cijelog vinogorja i slavonskog kraja. Ambijent restorana uređen je rustikalno u duhu prošlih vremena koji u spoju s modernom arhitekturom i prirodnim bogatstvima kojima je restoran okružen nudi posjetitelju svojevrsnu oazu mira i relaksacije. Svi dragi gosti i posjetitelji vinarije Kutjevo i restorana „Slavonska kuća Vinkomir“ imat će priliku doživjeti priču ispričanu kroz povijest starog podruma iz 1232 g. te uživati u jedinstvenom enogastronomskom iskustvu.
Opis posla:

- zaprimanje narudžbi i savjetovanje gostiju - posluživanje gostiju hranom i pićem sukladno propisanim pravilima i standardima - izdavanje računa, naplata i obračun dnevnog utrška - koordinacija i kontrola robe - primjena propisanih i zadanih standarda u ugostiteljstvu - predstavljanje organizacije u najboljem svjetlu te izgrađivanje prijateljskih odnosa s gostima i radnim kolegama - briga o čistoći opreme, prostora i inventara Mjesto rada: Kutjevo, Vinkomir, Restoran „Slavonska kuća Vinkomir“
Cilj nam je poslužiti vrhunsku hranu od najkvalitetnijih lokalnih namirnica, a pritom se što više zabavljati, upoznati i napredovati. Dobru radnu atmosferu i vrhunsku uslugu čini dobar tim zato tražimo pojačanje. Uvjeti:
- SSS, ugostiteljskog usmjerenja - minimalno 3 godine radnog iskustva u struci - aktivno znanje engleskog jezika - odgovoran pristup radu - naglašena uslužnost, gostoljubivost, spretnost i brzina - ljubaznost i usmjerenost na gosta - razvijene komunikacijske i prodajne vještine - urednost, pedantnost u radu - želja za učenjem - vozačka dozvola B kategorije Prednost pri zapošljavanju: aktivno znanje dva strana jezika u govoru, poznavanje vina i završena jedna od stručnih edukacija ili sommelierski tečaj Što nudimo?
- rad u uspješnoj i stabilnoj grupaciji - konkretnu osnovnu plaću, ovisno o iskustvu i znanju - redovita i stimulativna primanja uz mogućnost ostvarenja dodatnih bonusa - transparentne i pravedne uvjete - topli obrok po cijeni za zaposlenike, popusti za zaposlenike - božićnica, uskrsnica, regres, darovi za djecu - vrlo ugodnu radnu atmosferu u stabilnom timu spremnom pomoći - motivirajuću radnu okolinu - mogućnost profesionalnog napredovanja i razvoja - usavršavanja i edukacije - dodatak za trošak prijevoza Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme, stalni radni odnos Povratnu informaciju o selekcijskom procesu dobit će samo oni kandidati koji budu pozvani na selekcijski razgovor. Prijave putem: e-mail: [email protected] poštom: Kutjevo d.d., Kralja Tomislava 1, 34340 Kutjevo Kontakt osoba: Danijela Franjetić Medilović, telefon: 034/255-002
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
138033611
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.