Ostale informacije:
OPIS POSLOVA: -obavlja poslove organizacije rada u restoranu, priprema stolove za usluživanje, postavlja cjenike -sudjeluje na catering događanjima -prima i dočekuje goste te se prema istima odnosi kulturno i ljubazno, brinući o ugledu poslodavca -toči piće i priprema napitke -uslužuje goste jelima i napicima, naplaćuje uslugu i izdaje račun -vodi brigu o čuvanju sitnog inventara i ostalih sredstava s kojima radi -obavlja poslove čišćenja restoranskog prostora, opreme i ineventara -na završetku smjene obavlja obračun ostvarenog utrška i polaže utržak na propisan način -brine o kvaliteti pruženih usluga i zadovoljstvu korisnika te prima reklamacije, pohvale i prijedloge istih te slijedom istog poduzima odgovarajuće radnje -obavlja poslove u skladu s tehničkim uputama i propisima o zaštiti na radu i zaštiti od požara i uz poštivanje sanitarnih i higijenskih uvjeta -obavlja poslove u skladu s HACCP sustavom -vodi brigu o osobnoj higijeni i primjeni radno zaštitne odjeće i obuće -obavlja i druge poslove po nalogu neposredno nadređenog