Ostale informacije:
Opis posla: - dočekuje, poslužuje i ispraćuje goste - priprema toplih napitaka i ostalih pića - odgovoran za naplatu i urednu predaju dnevnih prometa - vrši pripreme restorana, bara i ostalih radnih prostora koji su neophodni za obavljanje procesa rada - prikuplja i priprema inventar, vrši spremanje stolova i stolica nakon obroka, mijenja stolnjake, nadstolnjake, ubruse i pepeljare - vodi brigu o čistoći i estetici stolova - odgovoran je za pravovremeno, pravilno i kvalitetno izvršavanje poslova i delegiranih zadataka - odgovoran je za rad prema HACCP-u Potrebno obrazovanje, znanja i vještine: - poznavanje bar jednog stranog jezika - rad na sličnim poslovima minimalno 6 mjeseci - okretnost i pozitivna osobnost Opći zahtjevi radnog mjesta: - poznavanje restoranske ponude pića i jela - ljubaznost u ophođenju s klijentima, njegovanje međuljudskih odnosa - briga o čistoći i urednosti mjesta rada i uniforme te osobnoj higijeni - poznavanje i čuvanje alata, opreme, pomagala za rad i inventara Minimalne godine radnog iskustva 0-1 Poslodavac ti nudi: - zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme - vrijeme rada: uključuje rad u smjenama, vikendom, blagdanom i noćni rad - rad u dinamičnom i poticajnom okruženju - mogućnost stalnog zaposlenja Lokacija rada: Hotel Le Premier