Ostale informacije:
Opis posla: - Implementira SOP u svakodnevni posao. - Priprema i postavlja za radne zadatke. - Prihvaćanje gostiju/vršenje dobrodošlice gostiju u restoran. - Posluživanje hrane i pića gostima u svim sektorima odjela HiP-a. - Uzimanje točne narudžbe i pravilna komunikacija s ostatkom osoblja. - Pospremanje radnog mjesta u dogovoru s voditeljem. - Ispostavljanje računa i uzimanje naplate. - Ispraćanje gostiju. - Poznavanje 5 star service-a. - Poznavanje svih menija i Meneghetti vina svih prodajnih mjesta hotela. - Prezentira kućna vina svim gostima. - Vodi računa o brojnom stanju vina za takeaway. Ostala znanja i vještine: - Poželjno je iskustvo rada u restoranu ili baru. - Ljubaznost, komunikativnost, odgovornost i spremnost na timski rad. - Obavezno poznavanje engleskog jezika.