Ovaj oglas je istekao 11.05.2025. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Konobar/ica HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
putem linka: https://www.posao.hr/oglasi/konobar-m-z/1010787/
Opis posla: • Pozdravljanje gostiju te praćenje do njihovog stola • Predstavljanje jelovnika restorana i specijalne ponude, na zahtjev dati preporuku • Odgovaranje na upite o jelovniku (o porcijama, sastojcima, potencijalnim alergijama na hranu) • Postavljanje i aranžiranje stolova (provjera čistoće pribora za jelo, tanjura, čaša) • Komuniciranje pojedinosti narudžbe osoblju kuhinje • Posluživanje hrane i pića gostima • Isporučivanje računa i naplata usluge • Raspremanje i čišćenje stolova • Priprema toplih i hladnih napitaka • Održavanje urednosti i higijene, poštivanje svih zdravstvenih i higijenskih propisa • Osiguravanje izvrsne usluge gostima • Prezentacija posebnih premium proizvoda
Posebne pogodnosti: Ključ našeg uspjeha su naši zaposlenici koji svakom gostu pristupaju upravo onako kako bi pristupili gostu u vlastitom domu. Bez obzira radi li se o recepciji ili konobaru, usputnom kontaktu sa sobaricom ili onom malom detalju koji gost primjeti na tanjuru ili u besprijekorno čistoj posteljini to je ona razlika zbog koje nam se gosti uvijek vraćaju. Raditi za Residence grupu naravno znači da ćemo cijeniti i Vaše obrazovanje i Vaše iskustvo, ali više od toga cijenit ćemo Vaš pristup našem gostu, jer oni su u jednakoj mjeri naši koliko su i osobno tvoji gosti. U naš tim najbolje će se uklopiti osoba koja je kolegijalna, postojana i uvijek spremna naučiti više. Nudimo cijelogodišnji posao i mogućnost učenja i napredovanja.

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.
