Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Komercijalni agent / Partner (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
03.03.2018.


Koga tražimo

U potrazi smo za partnerima koji su voljni zaraditi dodatni prihod radeći kao komercijalni agent u regiji u kojoj žive. Vaš posao uključuje potragu za turističkim lokacijama u vašoj blizini s kojima bi u suradnji postigli dogovor o instaliraju naših mašina/automata za novčiće. Kada je mašina postavljena vi ste odgovorni za održavanje iste (punjenje novčićima I sakupljanje novaca). Nakon što se ostvari prodaja, ljudi/turisti zapravo krenu kupovati novčiće na mašini vi ćete dobiti svoj udio u prodaji. Sve u svemu, trebate si odvojiti jedan dan (možda I manje) u tjednu za ovaj posao, stoga je izvrstan kao dodatni posao uz sve ostale vaše akivnosti. Komercijalni agent može zaraditi dodatno do 20 000€ godišnje, ovisno o prodaji koja se ostvari na postavljenim mašinama.

Tko smo mi, National Tokens

National Tokens je najveći proizvođač I distributer automata za prodaju suvenira u obliku novčića u turističkim područjima. Kolekcija National Tokens-a pruža krajnjem kupcu dugotrajnu uspomenu u obliku suvenira – novčića na kojemu se mogu naći stadioni, katedrale, nogometni klubovi, parkovi prirode. Prodaja suvenira ide preko automata. Naša kolekcija trenutno broji više od 1 000 različitih novčića u 40 zemalja. National Tokens je uvijek u potrazi za partnerima koji mogu instalirati automate za prodaju novčića u svojem okruženju.

Što očekujemo od vas

  • Da govorite lokalnim jezikom te da možete komunicirati na engleskom
  • Da ste upoznati sa lokalnim atrakcijama, spomenicima, zanimljivostima
  • Izvrsne komunikacijske vještine
  • Mogućnost uvjeravanja I zaključivanja posla
  • Da već imate neku vrstu prihoda (drugi posao/mirovina) i svoj PDV broj
  • Slobodno vrijeme za posvetiti se nama: +/- 1 dan tjedno

Što vam nudimo

  • Fleksibilan extra prihod (zasnovan na komisiji)
  • Odličan način da upoznate nove ljude u turističkoj industriji, a u vašoj okolini
  • Marketinšku i tehničku potporu (kolekcijski album, letke, video uratke, pomoć pri svakom koraku…)

Uzbuđeni da otrkrijete fascinantan svijet National Tokens-a? Zainteresirani  da postanete komercijalni agent u našoj prodajnoj mreži? Pošaljite svoj životopis na [email protected] i prijavi se.

Ukoliko nas želite upoznati bolje posjetite našu web stranicu www.nationaltokens.com ili pogledajte našu priču na Youtube https://nationaltokens.com/get-your-own-coins/

Ključne riječi: prodaja, komercijalni agent, poslovni razvoj,  poduzetnik, neovisan, PDV broj, terenski rad, posjeti kupcima, automati, suveniri, turizam