Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.09.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Instruktorica plivanja za rad s djecom (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Riyadh, Saudijska Arabija
Rok prijave:
30.09.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tražimo Instruktoricu plivanja za rad s djecom svih uzrasta za modernu školu plivanja u Riyadhu.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:
Država:
Saudijska Arabija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Od instruktorice očekujemo da ima završenu kvalifikaciju za instruktora plivanja te da ima iskustva rada s djecom u bazenu min. 6 mjeseci. Očekuje se ujedno završen tečaj za osposobljavanje instruktora (spašavanje iz vode).

Iskustvo rada s djecom tijekom sezone ili tijekom godine u školi plivanja treba biti min. šest (6) mjeseci. Poželjno je da kandidatkinja je prvostupnik kineziologije ili da ima završen neki drugi 'sportski' studij van Hrvatske.
Od kandidata se očekuje tečan engleski jezik te će se znanje istog ispitati usmeno u agenciji.
Od kandidata očekujemo i važeću potvrdu o nekažnjavanju.

Prilika koja se nudi je dugoročna s ugovorom od minimalno 1 godinu s produženjem te je orijentirana na kandidate koji žele i mogu biti toliko u inozemstvu. Kandidati koji imaju obveze da ne mogu biti na navedenoj lokaciji rada toliki period, molimo da se ne prijavljuju.
Radi se o stalnom poslu za koji se ishodi radna viza čije troškove podmiruje poslodavac dok sve potrebne osobne dokumente odrađuje kandidat u dogovoru s poslodavcem; proces traje od 1-1,5 mjesec da se ishodi radna viza te može početi raditi.
Kandidatu je plaćena povratna avionska karta, smještaj (moderan stan s 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, zajednička kuhinja i dnevni boravak, dvokrevetnu sobu dijele dvije (2) instruktorice, zgrada je u dobrom i novom dijelu grada te ima osiguranje), smještaj se nalazi u blizini škole 10 minuta pješice, no također se može koristiti organiziran prijevoz s posla do kuće i obrnuto (vozač), radniku je plaćeno zdravstveno osiguranje
- Stalan posao, 48 radnih sati tjedno, 6 radnih dana u tjednu, 1 dan slobodan
-neto plaća od 5500-6000 saudijskih rijala (9740-10626 HRK); cf. troškovi života u Saudijskoj Arabiji su niži nego u Hrvatskoj.

Zainteresirani kandidati mogu se javiti na: [email protected]
Molimo kandidate da uzmu u obzir da tražimo instruktoricu tj. žensku osobu zbog specifičnosti posla s djecom te specifične kulture.
Životopis za navedenu poziciju treba biti na engleskom jeziku, imati dvije(2) stranice, točne kontakte te fotografiju i navedena sva relevantna iskustva.
Ukoliko imate fotografije s bazena vezano za rad s djecom, možete ih poslati kao zaseban dokument također putem e-maila te nasloviti lokaciju/poslodavca vezanog za iste.
Strani jezik:
engleski