Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.12.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

HSE Manager (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Novi Marof
Rok prijave:
16.12.2021.

Knauf Insulation je jedno od najbrže rastućih i najcjenjenijih imena u izolacijama širom svijeta s više od 40 godina iskustva. Želimo osnažiti naš tim u Hrvatskoj te u skladu s time zapošljavamo:

U Knauf Insulation-u vjerujemo da budućnost tvrtke ovisi o talentiranim i visoko motiviranim zaposlenicima. Pozivamo novog kolegu / novu kolegicu da se pridruži HSE timu. Glavni zadaci biti će vođenje HSE odjela, odgovorno praćenje i usklađivanje zahtjeva okolišne dozvole, implementiranje zdravstvenih, sigurnosnih i ekoloških pravila u tvornici, rad na jačanju svijesti radnika o pitanjima vezanim uz sigurnost i zaštitu okoliša te provođenje projekata.


Motiviranu, agilnu osobu, usmjerenu na ljude, izvrsnih organizacijskih vještina, VSS tehničkog usmjerenja, koja ima položen ispit za osobu odgovornu za zaštitu od požara, radno iskustvo minimalno 5 godina, aktivno se služi engleskim jezikom te koristi MS Office paket.


Ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci, mogućnost razvoja te mnoge druge benefte, kao što su: naknada za topli obrok, plaćeni godišnji sistematski pregled, Multisport kartica ...