Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.12.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

HR Generalist (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Novi Marof
Rok prijave:
16.12.2021.

Knauf Insulation je jedno od najbrže rastućih i najcjenjenijih imena u izolacijama širom svijeta s više od 40 godina iskustva. Želimo osnažiti naš tim u Hrvatskoj te u skladu s time otvaramo poziciju:

U Knauf Insulation-u vjerujemo da budućnost tvrtke ovisi o talentiranim i visoko motiviranim zaposlenicima. Pozivamo novog kolegu / novu kolegicu da se pridruži HR timu. Glavni zadaci biti će provođenje svih HR procesa, upravljanje bazama podataka, implementacija kompenzacijskih paketa, provođenje procesa zapošljavanja te sudjelovanje u procesima upravljanja radnim učinkom, talentima i razvojem organizacije i zaposlenika.


Motiviranu, agilnu i proaktivnu osobu, usmjerenu na ljude, izvrsnih komunikacijskih vještina, VSS društvenog usmjerenja, koja poznaje radno zakonodavstvo. Aktivno se služi engleskim jezikom te koristi MS Office paket.


Ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci, mogućnost razvoja te mnoge druge benefte, kao što su: naknada za topli obrok, plaćeni godišnji sistematski pregled, Multisport kartica ...