Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Hostesa / Promotorica (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Makarska
Rok prijave:
18.04.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Krovni ARENA brend objedinjuje sportsko klađenje i igre na sreću. Kontinuiranim razvojem i ulaganjem u nove tehnologije te stvaranjem novih vrijednosti pozicionirali smo se kao prepoznatljiv i ugledan brand na vrlo zahtjevnom tržišitu. Naše poslovnice dostupne su igračima na području cijele Hrvatske, a uz online casino na najbolje igre, najveće bonuse te sigurnu uslugu igrači mogu računati od 0-24 svih 365 dana u godini. Kvalitetna usluga, povjerenje naših igrača i uvijek ugodna atmosfera nešto je što smo zadržali u 25 godina poslovanja i nastavit ćemo njegovati i dalje.(https://www.posao.hr/tvrtka/mamut-fortis-d-o-o-arena/).

U Makarskoj u našem Arena Casinu tražimo hostesu/promotoricu (m/ž) za promoviranje turnira u ruletu, Texas Hold’em pokeru, blackjacku i ostalim igrama.

Opis posla:
- sezonski ljetni posao od lipnja do rujna
- radi se u večernjim satima
- komunikacija sa posjetiteljima i predstavljanje Arena Casina
Posebne pogodnosti:
Posebne pogodnosti:
- dodatan bonus na plaću za svakog preporučenog igrača
- mogućnost studentskog rada
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Znanja i kvalifikacije:
- prethodno radno iskustvo nije neophodno ali će se iskustvo rada s gostima smatrati prednošću
- nužna je komunikativnost i ljubaznost u ophođenju s ljudima
- potrebno je poznavanje engleskog jezika u mjeri dovoljnoj za sporazumijevanje, a poznavanje drugih svjetskih jezika je prednost
- u naš tim nabolje će se uklopiti osoba koja je vesela i odgovorna u radu

Poslodavac smo koji pruža jednake mogućnosti svima i poduzima afirmativne radnje, te je posvećen poticanju raznolikosti na radnom mjestu. Svi kvalificirani kandidati uzimaju se u obzir za određeno radno mjesto, neovisno o rasi, boji kože, vjeroispovijesti, seksualnoj orijentaciji, dobi, nacionalnosti, invaliditetu, zaštićenom statusu branitelja, rodnom identitetu te bilo kojem drugom čimbeniku zaštićenom važećim saveznim, državnim ili lokalnim zakonskim propisima. Zbog većeg broja prijava možemo odgovoriti samo kandidatima koji uđu u uže razmatranje, ali možete biti sigurni da smo zahvalni na svakom interesu za suradnju i pomno pregledavamo svaku prijavu. Hvala na razumijevanju.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski