Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.05.2012. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Hostesa na ATP turniru u Umagu

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Umag
Rok prijave:
14.05.2012.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Hostese umaškog ATP turnira nisu samo zaštitna lica turnira. One su i nezamjenjivi dio organizacijskog tima i imaju vrlo odgovorne funkcije u 10-tak različitih službi – na ulazima u stadion i lože, u welcome officeu, press centru, players desku, te u raznim drugim servisima. Nova služba je Celebrity stage, a za koju će se, zbog specifičnosti posla – nošenja modnih revija, angažirati djevojke s manekenskim iskustvom.
Posebne pogodnosti:
besplatan prijevoz do Umaga, smještaj i prehranu u Umagu, rad u internacionalnom okruženju, vrijedno i cijenjeno iskustvo u karijeri
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Traže se punoljetne, odgovorne i komunikativne djevojke, koje aktivno koriste engleski i poželjno još jedan strani jezik te vole i poznaju tenis. Dodatne bodove pri izboru ostvaruju djevojke koje su redovne studentice i učenice, aktivno koriste još jedan ili više jezika osim obveznog engleskog, te ne trebaju službeni smještaj u Umagu tijekom trajanja turnira.

Znanje stranog jezika (kojeg/kojih): engleski, ruski, španjolski, talijanski, njemački

Svoje podatke i fotografije poslati na: [email protected]
Nakon završetka natječaja, djevojke će početkom svibnja biti pozvane da prisustvuju castinzima. Nakon castinga će biti donesen izbor kojih će se 150 pridružiti organizacijskom timu turnira u srpnju.
Poznavanje rada na računalu:
osnovno