Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Građevinski radnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Osijek
Rok prijave:
23.07.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tvrtka Ostendo d.o.o. iz Osijeka, adresa M. Divalta 76, prima u radni odnos građevinske radnike, bez obzira na vrstu završene osnovne i srednje škole i za one koji žele promijeniti posao ili probati nešto novo.

Za brojne poslovne, kulturne, industrijske, zdravstvene objekte i centre odrađujemo sve faze podopolagačkih radova, soboslikarskih i montažerskih radova.

Danas, naš tim kvalitetnih podopolagača čine ljudi koji su se tijekom godina s nama educirali, koje kontinuirano obučavamo te su se vremenom formirali u vrsne i stručne majstore – podopolagače.

Svjesni smo također činjenice kako ne postoje školovani podopolagači stoga smo otvoreni za svakoga tko je voljan raditi u građevinskoj djelatnosti, truditi se te daljnjim usavršavanjem i svojim osobnim angažmanom i doprinosom dobro zarađivati i tako postati naša nova kvalitetna karika.

Planiramo formirati nekoliko ekipa, koji će s našim majstorima, učiti i proći na terenu brojne faze izvođenja radova i tako vremenom steći znanje i iskustvo.

Iznimno nam je važan vaš pozitivan stav prema radu, želja za usavršavanjem, osobna odgovornost, kao i dobar i korektan stav prema radnim kolegama.

Vjerujemo da je dobar i korektan poslodavac onaj koji uz poslovni rast i uspjeh, cijeni i nagrađuje te razvija uz sebe, stručan i dobar tim zadovoljnih djelatnika.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ukoliko ste ozbiljan kandidat, možete nam se obratiti na broj 099 33 953 99, mail [email protected] ili na adresi, M. Divalta 76 u Osijeku, svaki radni dan od 7:00h - 15:00h.