Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.09.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Glavni liječnik / Specijalista urologije (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Austrija
Rok prijave:
21.09.2018.
Glavni liječnik / Specijalista urologije (m/ž)

Akademska bolnica Zapadna Austrija

Kao moderna bolnica sa težištem u zapadnoj Austriji smo se razvili kao jedna od vodećih zdravstvenih ustanova, koja je poznata čak i preko državnih granica. Posebice na nasem odjelu urologije zbrinjujemo pacijente na najvišoj razini. Preduslov za to su naši visoki standardi menadžmenta kvalitete, koje smo etablirali po ISO 9001:2015.

Kao glavni liječnik/specijalista urologije ste dio našeg uigranog tima, koji se sačinjava od iskusnih koleginica i kolega, koji liječe pacijente svih starosnih doba. Pored rutinskih zahvata obavljaju i kompleksne slučajeve i to sve sa najmodernijom tehničkom opremom. Također sudjelujete u našem stečenom znanju i iskustvu (know-how) kroz nacionalnu i internacionalnu razmjenu nalaza i rezultata istraživanja.

Za ovo radno mjesto tražimo ličnosti koje samostalno agiraju kako sa empatijom tako i sa orijentiranošću prema usluzi. Nudimo dugoročno, odgovorno zaposlenje sa fleksibilnim radnim vremenom, ugodno radno okruženje i klimu, kao i godišnju bruto platu od 100.000€ za prosječno tjedno radno vrijeme od 48 radnih sati, sa dežurstvima zavisno od stručnosti i ranije stečenog znanja i iskustva. Naš savjetnik će vrlo rado i vrlo diskretno primiti vašu prijavu za natječaj:


Dr. Mayr et Partners Personal- und Managementberatung GmbH
1010 Wien, Graben 12 | tel: +43 (0) 1 / 31 00 110
e-mail: [email protected] | www.drmayr-personal.at