Ovaj oglas je istekao 23.12.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Glavni kuhar (m/ž)
Hotel President Solin ***** smješten je u samom srcu grada Solina, koji je poznat po antičkim nalazištima i bogatoj mediteranskoj kulturi. Udaljenost od samo nekoliko minuta od drevnog grada Splita i poznate Dioklecijanove palače, ali i blizina ostalih povijesnih gradova, nacionalnih parkova i otoka čine idealnu polazišnu točku za vaše putovanje.
Kombinacija luksuznog dizajna i izuzetne udobnosti, ali prije svega ljubazno i profesionalno osoblje učinit će Vaš boravak u hotelu President nezaboravnim.
Glavni kuhar (m/ž)
- Solin
Opis posla:
- samostalna priprema hladnih i toplih jela
- briga o pravovremenom popunjavanju i pravilnom očuvanju zaliha kuhinje
- zaprimanje robe te kontrola kvalitete i količine pristigle robe
- voditi brigu o stanju skladišta i kvaliteti i kakvoći namirnica te naručivati, zaprimati robu, rukovati strojevima, alatima i posuđem u kuhinji
- brinuti o higijeni prostora, strojeva i alata, te namirnica u kuhinji i skladištu
- vođenje i koordinacija tima, raspodjela poslova i briga za kvalitetu izvršenja svih procesa rada
- postavljanje i organiziranje poslova cjelokupnog kuhinjskog poslovanja
- nadgledanje i kontrola radnih procesa s ciljem unapređenja usluge i zadovoljstva gosta
- briga oko pravovremene nabave potrebnih namirnica
- detaljno poznavanje jelovnika i pripreme jela, nadgledanje i koordiniranje skladištenja i čuvanja namirnica
- priprema i prezentiranje hrane prema normativima i standardima struke i hotela
- praćenje radnog učinka zaposlenika i pružanje redovite povratne informacije voditelju
Uvjeti:
- SSS ugostiteljske struke
- usmjerenost timskom radu
- savjesnost u pristupu poslu
- samostalnost u radu
- točnost, odgovornost i pouzdanost
- spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina
- fleksibilnost, kreativnost
- visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
- radno iskustvo minimalno 5 godine u vođenju kuhinje
- poznavanje internacionalne i mediteranske kuhinje
- dobre organizacijske i komunikacijske vještine
- prednost je iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima na poslovima organiziranja nabave i pripreme hrane
- poželjno aktivno znanje engleskog jezika
Od kandidata očekujemo:
- primjenu i poznavanje tradicionalnih hrvatskih i internacionalnih jela i sastojaka
- organiziranost i sistematiziranost kuharskog procesa
- sposobnost samostalnog vođenja kuhinje
- sposobnost rada u timu s naglaskom na osobnu odgovornost
Ponudu sa životopisom pošaljite nam najkasnije do 23.12.2019. putem Brze prijave.