Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.12.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Glavni kuhar (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Solin
Rok prijave:
23.12.2019.

Hotel President Solin ***** smješten je u samom srcu grada Solina, koji je poznat po antičkim nalazištima i bogatoj mediteranskoj kulturi. Udaljenost od samo nekoliko minuta od drevnog grada Splita i poznate Dioklecijanove palače, ali i blizina ostalih povijesnih gradova, nacionalnih parkova i otoka čine idealnu polazišnu točku za vaše putovanje.

Kombinacija luksuznog dizajna i izuzetne udobnosti, ali prije svega ljubazno i profesionalno osoblje učinit će Vaš boravak u hotelu President nezaboravnim.

Glavni kuhar (m/ž)

- Solin


Opis posla:

  • samostalna priprema hladnih i toplih jela
  • briga o pravovremenom popunjavanju i pravilnom očuvanju zaliha kuhinje
  • zaprimanje robe te kontrola kvalitete i količine pristigle robe
  • voditi brigu o stanju skladišta i kvaliteti i kakvoći namirnica te naručivati, zaprimati robu, rukovati strojevima, alatima i posuđem u kuhinji
  • brinuti o higijeni prostora, strojeva i alata, te namirnica u kuhinji i skladištu
  • vođenje i koordinacija tima, raspodjela poslova i briga za kvalitetu izvršenja svih procesa rada
  • postavljanje i organiziranje poslova cjelokupnog kuhinjskog poslovanja
  • nadgledanje i kontrola radnih procesa s ciljem unapređenja usluge i zadovoljstva gosta
  • briga oko pravovremene nabave potrebnih namirnica
  • detaljno poznavanje jelovnika i pripreme jela, nadgledanje i koordiniranje skladištenja i čuvanja namirnica
  • priprema i prezentiranje hrane prema normativima i standardima struke i hotela
  • praćenje radnog učinka zaposlenika i pružanje redovite povratne informacije voditelju

Uvjeti:

  • SSS ugostiteljske struke
  • usmjerenost timskom radu
  • savjesnost u pristupu poslu
  • samostalnost u radu
  • točnost, odgovornost i pouzdanost
  • spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina
  • fleksibilnost, kreativnost
  • visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
  • radno iskustvo minimalno 5 godine u vođenju kuhinje
  • poznavanje internacionalne i mediteranske kuhinje
  • dobre organizacijske i komunikacijske vještine
  • prednost je iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima na poslovima organiziranja nabave i pripreme hrane
  • poželjno aktivno znanje engleskog jezika

Od kandidata očekujemo:

  • primjenu i poznavanje tradicionalnih hrvatskih i internacionalnih jela i sastojaka
  • organiziranost i sistematiziranost kuharskog procesa
  • sposobnost samostalnog vođenja kuhinje
  • sposobnost rada u timu s naglaskom na osobnu odgovornost

Ponudu sa životopisom pošaljite nam najkasnije do 23.12.2019. putem Brze prijave.