Glavni kuhar / kuharica HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
Mjesto rada: Hotel Moeesy ® – Blue & Green Oasis (5*), Hvar, Hrvatska
Rad na određeno vrijeme: Od 1. svibnja 2026. godine do 15. listopada 2026. godine
Glavni kuhar samostalno obavlja poslove pripreme jela, organizira i nadzire cjelokupan rad kuhinje te odgovara za kreiranje i realizaciju gastronomske ponude hotela na razini pet zvjezdica. Odgovoran je za izradu jelovnika i sezonskih ponuda, predlaganje i implementaciju inovacija te održavanje najviših standarda kvalitete, prezentacije i okusa hrane. Osigurava dosljednu primjenu HACCP standarda i svih propisa o sigurnosti hrane, brine o optimalnoj nabavi i korištenju namirnica te ekonomičnosti poslovanja kuhinje. Kao lider kulinarskog tima, razvija i motivira kuhare i pomoćno osoblje, potiče kreativnost, prenošenje znanja i kontinuirano unaprjeđenje gastronomskog doživljaja gosta. Obavlja i druge zadatke u kuhinji koje odredi poslodavac, uvijek vodeći računa o reputaciji hotela kao luksuznog gastronomskog odredišta.

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.
Možda će vas zanimati
Pomoćni kuhar / kuharicaCROATIA - HVAR društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo
Pomoćni/a kuhar/kuharicaBEVANDA BAR društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo
Kuhar/ kuharicaGALDI Čurilovec društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge
Kuhar/kuharicaPICIKATO društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo i trgovinu
