Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 22.09.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Frizer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
22.09.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Internacionalna tvrtka TONI&GUY, lokacija Zagreb, traži više djelatnika, iskusne stiliste/stilistice i samostalne frizere osposobljene za rad šišanja i bojanja, koji žele biti dio dinamičnog, ambicioznog i vrhunskog tima.

TONI&GUY je engleski brand s više od 50 godina iskustva u edukaciji, superiornoj usluzi klijenata i u ekspertizi njege kose. TONI&GUY frizeri su educirani prema najvišim standardima industrije i obučeni za najkreativnije i najpreciznije frizerske usluge.

Opis posla:
TONI&GUY stilisti osiguravaju svim našim klijentima iskustvo izvrsnosti. Mi vjerujemo da nema granica, naši frizeri mogu raditi bilo gdje unutar naše internacionalne mreže, na stageu tokom sajmova ili u backstageu na revijama, na snimanjima editorijala i pritom živjeti posao frizera u punom smislu. Mi dostavljamo vrhunsku uslugu svima i ponosni smo dio TONI&GUY obitelji čiji član možeš postati i ti!

Salon se nalazi na adresi Gajeva 29a, 10000 Zagreb.
Posebne pogodnosti:
Intenzivan trening prema TONI&GUY protokolu, dogovor o radnom vremenu, up-to-date edukacije prema zadnjim trendovima, popust na naše proizvode...
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Naš stilist mora željeti učiti i trajno se usavršavati, biti kreativan i predan svom poslu, osigurati svim klijentima autentičnu TONI&GUY uslugu i opravdati povjerenje naših klijenata. Poželjno je iskustvo od minimalno 5 godina i poznavanje engleskog jezika.


Zauzvrat:
Intenzivan trening prema TONI&GUY protokolu, dogovor o radnom vremenu, up-to-date edukacije prema zadnjim trendovima, popust na naše proizvode......

Molimo prijavite se putem donje Brze prijave.
Strani jezik:
engleski
Potrebno radno iskustvo:
pet godina