Frizer (m/ž)

6 dana
Poslodavac:
Boys&Girls d.o.o. / Toni&Guy Boys&Girls d.o.o. / Toni&Guy
Kategorija:
Moda, ljepota i sport
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
22.09.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta: Internacionalna tvrtka TONI&GUY, lokacija Zagreb, traži više djelatnika, iskusne stiliste/stilistice i samostalne frizere osposobljene za rad šišanja i bojanja, koji žele biti dio dinamičnog, ambicioznog i vrhunskog tima.

TONI&GUY je engleski brand s više od 50 godina iskustva u edukaciji, superiornoj usluzi klijenata i u ekspertizi njege kose. TONI&GUY frizeri su educirani prema najvišim standardima industrije i obučeni za najkreativnije i najpreciznije frizerske usluge.

Opis posla:
TONI&GUY stilisti osiguravaju svim našim klijentima iskustvo izvrsnosti. Mi vjerujemo da nema granica, naši frizeri mogu raditi bilo gdje unutar naše internacionalne mreže, na stageu tokom sajmova ili u backstageu na revijama, na snimanjima editorijala i pritom živjeti posao frizera u punom smislu. Mi dostavljamo vrhunsku uslugu svima i ponosni smo dio TONI&GUY obitelji čiji član možeš postati i ti!

Salon se nalazi na adresi Gajeva 29a, 10000 Zagreb.
Posebne pogodnosti:Intenzivan trening prema TONI&GUY protokolu, dogovor o radnom vremenu, up-to-date edukacije prema zadnjim trendovima, popust na naše proizvode...
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:Grad Zagreb, Zagrebačka županija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Naš stilist mora željeti učiti i trajno se usavršavati, biti kreativan i predan svom poslu, osigurati svim klijentima autentičnu TONI&GUY uslugu i opravdati povjerenje naših klijenata. Poželjno je iskustvo od minimalno 5 godina i poznavanje engleskog jezika.


Zauzvrat:
Intenzivan trening prema TONI&GUY protokolu, dogovor o radnom vremenu, up-to-date edukacije prema zadnjim trendovima, popust na naše proizvode......

Molimo prijavite se putem donje Brze prijave.
Strani jezik:engleski
Potrebno radno iskustvo:pet godina

Kontakt podaci

Naziv poduzeća: Boys&Girls d.o.o. / Toni&Guy
Adresa:Ksaver 119, 10000 Zagreb
Županija:Grad Zagreb
Internet adresa:toniandguy.com/salon/zagreb

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare