Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 26.06.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Farmaceut (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
26.06.2022.

"Dio sam tima Ljekarni Prima Pharme u Osijeku od 2016. godine kao magistra farmacije. Motivirana sam od samog početka pozitivnim radnim okruženjem i željom za usavršavanjem pa sam tako upisala specijalistički studij Dermatofarmacije i kozmetologije na FBF-u. Za vrijeme pohađanja specijalističkog studija omogućen mi je rad u više naših ljekarni u Zagrebu gdje sam upoznala brojne kolege, stekla nova prijateljstva i iskustva, od organizacije rada do odnosa s kolegama unutar timova.
Stalne edukacije i radionice unutar Ustanove pružaju mi mogućnost stručnog usavršavanja, a biti sudionik razvojno-edukacijskog programa razvoja mladih talenata Ljekarni Prima Pharme, pomoglo mi je proširiti znanje i razvijati vještine iz drugih područja poput ekomonije, financija, vođenja tima i sl., što mi uvelike koristi pri obavljanju odgovornosti voditeljice ljekarne u Osijeku. Očekujem da će mi daljnje edukacije i usavršavanja u okviru naše Ustanove, a i šire, pomoći u rješavanju izazova koji me čekaju u budućnosti."

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme je najveći ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Svoje postojanje temeljimo na najvišim standardima ljekarničke struke. Stalnim razvojem svojih znanja i vještina te međusobnom povezanošću nastojimo svakodnevno stvarati i nadograđivati sustav povjerenja s našim pacijentima.


Za naš tim tražimo:

FARMACEUT (M/Ž)

Dubrovnik

GLAVNE ODGOVORNOSTI:

  • Izdavanje lijekova na recept i bez recepta
  • Stručno savjetovanje pacijenata
  • Farmaceutska skrb

UVJETI:

  • VSS, magistar farmacije
  • Odobrenje za samostalni rad
  • Organizacijske i koordinacijske vještine
  • Motiviranost, odgovornost i predanost poslu
  • Proaktivnost i otvorenost prema novim izazovima
  • Komunikacijske vještine i sklonost timskom radu

Sve zainteresirane kandidate pozivamo da nam pošalju svoj životopis putem linka za prijavu najkasnije do 26. lipnja 2022.