Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Djelatnik u odjelu savjetovanja kupaca (ž/m)

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Atraktivni kozmetički salon Premium Beauty Atelier u Zagrebu, traži osobe za rad u salonu koji je smješten u užem centru grada. Zbog uvođenja nove smjene i širenja poslovanja tražimo minimalno 2 kandidata za rad na navedenom radnom mjestu.

Osnovni zadaci u svakodnevnom radu uključuju:

- zakazivanje termina s postojećim i novim klijentima te vođenje rasporeda.
- pružanje savjetovanja klijentima o mogućnostima poboljšanja općeg stanja kože lica i tijela.
- pružanje usluge tjedne njege lica s proizvodima linije Reborn u poslovnom prostoru poslodavca.
Posebne pogodnosti:
Stručno osposobljavanje i obuka prije početka rada s klijentima. Pristup digitalnim alatima za rad koji omogućuju bolje praćenje napretka klijenta i prilagodbu tretmana prema njihovim potrebama. Svakom djelatniku se osigurava vlastiti prostor za rad s klijentima, što pomaže u osiguranju privatnosti i sigurnosti klijenata te povećava zadovoljstvo djelatnika.
Kako bi se osiguralo stručno usavršavanje, djelatnici će imati priliku raditi s vrhunskim proizvodima u području kozmetičke industrije, što će im pomoći u stjecanju novih znanja i vještina. Stimulativna i iznadprosječna primanja. Ugovor na neodređeno vrijeme.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Tražimo kandidate otvorenog uma spremne za usvajanje novih znanja i vještina kako bi se klijentima mogla pružiti najbolja moguća usluga i njega. Kandidat mora imati sposobnost slušanja i razumijevanja potreba i želja klijenata kako bi se postigao optimalan rezultat u aktivnostima u radu s klijentima. Za uspješnost u radu potrebna je profesionalnost, etičnost, preciznost, ali prije svega motiviranost za rad u svakodnevnoj neposrednoj komunikaciji s klijentima uživo i preko telefona. Iskustvo u maloprodaji je poželjno, ali nije uvjet. Nije uvjet završena SSS za kozmetičara.

Molimo prijavite se putem donje 'Brze prijave'.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
osnovno