Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.09.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Djelatnik u mehaničarskoj radionici (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb (Lučko)
Rok prijave:
23.09.2023.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tvrtka Trgo - Term Prijevozi / Transporti Vrbić postoji od 1992. g. Samo vodstvo tvrtke, u prijevozničkoj branši, obiteljski je prisutno još od 1968.g. i do danas uspješno djeluje u međunarodnom i domaćem cestovnom prijevozu.

Tokom godina predanog i stručnog rada, skupljenih iskustava, tvrtka se uspješno razvija i etablira na tržištu usluga prijevoza.

Sadržaj naše usluge se proziva kao kvalitetan, siguran, brz prijevoz svih vrsta, sukladno raznovrsnosti tereta koji cirkulira na međunarodnom tržištu prijevoza roba.

Kako bi održali postojeću sigurnost usluge prijevoza, osigurali smo teret koji prevozimo, visoko vrijednom policom osiguranja u vodećoj osiguravajućoj kući u državi.

Kako bi održali i razvili kvalitetu rada/usluge tvrtka ima uposlen ambiciozan, obrazovan, i stručan tim djelatnika (disponenata), inovativan i maksimalno fleksibilan u ispunjavanju prijevozničke usluge / zahtjeva klijenata te kadar vozača koji su profesionalno obrazovani, tehnički potkovani, te posjeduju dugogodišnje iskustvo u međunarodnom prijevozu.

Opis posla:
- Transportna firma traži djelatnika (m/ž) za rad na pomoćnim poslovima u radionici.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti:
- Nije potrebno da je kandidat mehaničarske struke.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola