Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.04.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor veleprodajnog centra / Store Manager (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
16.04.2021.

Kao vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji METRO Cash & Carry je prvak neovisnog poslovanja. Vođeni strašću, pomažemo više od 20 milijuna kupaca koji se svakodnevno susreću s 20 milijuna različitih izazova, ambicija i snova. Mi nismo samo dobavljač. Mi gradimo odnos pun povjerenja te razumijemo i predviđamo potrebe naših kupaca. Trenutno imamo otvorenu poziciju za:

Direktor veleprodajnog centra/Store Manager (m/ž), Dubrovnik


METRO Cash & Carry je prvak neovisnog poslovanja. Kao vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, sa strašću pomažemo više od 20 milijuna kupaca koji se svakodnevno susreću s 20 milijuna različitih izazova, ambicija i snova. Mi nismo samo dobavljač. Mi gradimo odnos pun povjerenja te razumijemo i predviđamo potrebe naših kupaca. Također, stručnjaci smo u području hrane, čemu pridonosi naš globalni uvid te dugogodišnje iskustvo koje nam osigurava najbolje proizvode, uslugu i tehnologiju potrebne za uspjeh.

Kako vidimo Direktora veleprodajnog centra?
  • Kao osobu sa puno sjajnih ideja i autentičnim pristupom. Na kraju krajeva, tvoja osobnost utječe na atmosferu i duh cijelog centra. Upravo će ta osobnost pomoći tvom timu u pretvaranju izazova u prilike za rast i razvoj poslovanja.

  • Uz iskustvo upravljanja timom od najmanje 20 kolega u brzom okruženju, vodit ćeš brigu o cijelom HoReCa sektoru dubrovačke regije. U svakodnevnom radu imat ćeš priliku za uvođenje inovacija i promjena s ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata.

  • HoReCa tržište stalno raste, a mi kao METRO ponosni smo na našu veliku bazu lojalnih kupaca. Od tebe očekujemo proaktivni pristup u odnosu s kupcima kao i pronalaženje bržih i boljih rješenja za potrebe kupaca te poduzetničko razmišljanje.

  • Sve što radiš, radiš s ciljem da naši kupci, partneri i zaposlenici budu zadovoljni s našim asortimanom, uslugom i vrijednostima.

  • Kao osoba koja samostalno razvija poslovanje na području Južne Dalmacije uz potpunu odgovornost za sve pokazatelje poslovanja dogovorene sa nadređenim sjedištu tvrtke u Zagrebu.
Tvoj profil:
  • VŠS/VSS
  • Najmanje 3 godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u području veleprodaje/prodaje/trgovine i/ili HoReCa segmentu
  • Poznavanje potreba HoReCa kupaca
  • Napredno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Napredno poznavanje MS Office paketa (MS Word, Excel, Outlook, Powerpoint)
  • Iznimne komunikacijske i organizacijske vještine
  • Vozačka dozvola B kategorije

Pozivamo te da svoju molbu sa životopisom pošalješ najkasnije do 16.04.2021. elektronski putem linka za Brzu prijavu.

Sretno, čekamo te ☺