Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.03.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor prodaje (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb (teren)
Rok prijave:
20.03.2019.
Plaća:
od 1 062 € do 1 858 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tvrtka Jamieson je najveći kanadski proizvođač potpuno prirodnih vitamina, minerala, ljekovitih biljaka i biljnih lijekova. Postoji od 1922 godine i jedan je od vodećih svjetskih proizvođača dodataka prehrani najviše kvalitete, čistoće i sigurnosti.

Više o tvrtki Jamieson i proizvodima možete pronaći na: www.jamiesonvitamins.com, www.jamieson.si, www.jamieson.hr

Tražimo osobu za radno mjesto:

Direktor prodaje (m/ž)

Jeste li upoznati s prodajnim tehnikama?
Volite li kontaktirati ljude i imati osobnu snagu?
Jeste li energična, dinamična, fleksibilna i neovisna osoba?
Imate li iskustva u radu na terenu?

KOGA TRAŽIMO?
Tražimo visokomotiviranu i pozitivnu osobu iz bilo kojeg dijela Hrvatske s iskustvom rada na terenu. Naglasak na iskustvo rada s ljekarnama te djelomično poznavanje područja prodaje i marketinga.

Kandidat za naš tim je energična osoba koja stavlja fokus na timski rad, inicijativu, organizaciju, povjerenje i disciplinu. Također je bitno da osoba posjeduje visoku razinu komunikacijskih sposobnosti i manira te da je spremna na svakodnevne izazove povećanja prodaje kao i redovito praćenje organizacije, napretka i nadogradnje radnih procesa u tvrtki. Također je potrebno iskustvo i poznavanje managerskog rada jer će se voditi tim stručnih suradnika na terenu HR.

Zaposlenici će imati priliku pokazati svoja teorijska znanja i vještine u praksi. Od zaposlenika se očekuje da redovito rastu u područjima prodaje, marketinga i menadžmenta. Naglasak će biti na znanju i kontroli hrvatskog medicinskog i farmaceutskog tržišta, gdje će preuzeti najvažnije zadatke. Također se očekuje
sudjelovanje na stručnim kongresima i seminarima, organiziranje radionica i treninga za krajnje korisnike i suradnike te priprema analize konkurencije i istraživanja tržišta te ažurirana izvješća o prodajnom programu.

OPIS POSLA:
Posao na terenu koji uključuje obilaske ljekarni, predstavljanje proizvoda, vodenje tima u HR, vođenje posla i ugovora s veledrogerijama i u konačnici prodaju kao i sve ostale aktivnosti prema uputama i potrebama tvrtke.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:
Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Stupanj obrazovanja: SSS, VSŠ, VSS

ŠTO NUDIMO?
Odabrani kandidat imat će priliku upoznati brand Jamieson, steći nova znanja iz područja dodataka prehrani te proširiti iskustvo u prodaji. Također će imati priliku pokazati svoje stečeno znanje i vještine u praksi. Zaposlenik dobiva službeno vozilo koje upotrebljava za službene namjene, mobitel, laptop i sve potrebne materijale za rad.

Pozivamo sve zainteresirane da prijavu i životopis (koji treba sadržavati sliku i opis prethodnog radnog iskustva) pošalju na: [email protected]