Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.09.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

DIGITAL CONTENT EDITOR / UREDNIK DIGITALNIH MEDIJA (M/Ž)

KOGA TRAŽIMO?

Osobu s minimalno 3 godine uredničkog, novinarskog ili medijskog iskustva u digitalnom marketingu na čije naslove i tekstove čitatelji marljivo klikaju. Osobu kojoj čak i Google zavidi na stvaranju optimiziranog web sadržaja i koja zna pronaći pravi “ton” komunikacije na društvenim mrežama. Ako si ti osoba koja će nas ostaviti bez teksta, javi se!

OPIS POSLA

  • Uređivanje, kreiranje i redaktura sadržaja na web portalu
  • Osmišljavanje i kreiranje sadržaja za društvene mreže i ostale digitalne medije
  • Praćenje digitalnih trendova i proaktivno poboljšanje sadržaja na digitalnim platformama
  • Prednost: iskustvo u kreiranju digitalnog sadržaja iz područja zdravlja i zdravog života

O NAMA

LOGIC MARKETING d.o.o. marketinška je agencija specijalizirana za komunikacijske kampanje, content i digitalni marketing. Uređivanje i vođenje web portala, administriranje i oglašavanje na društvenim mrežama, Google kampanje, native advertising, online nagradne igre, infografike, eBooks… Specijalisti smo za sve oblike digitalnog marketinga. Prvu internetsku kampanju napravili smo prije 15 godina. Danas stvaramo magične marketinške kampanje i digitalna rješenja u suradnji s lokalnim i globalnim klijentima.

Ako smatraš da je Digital Content Editor / Urednik digitalnih medija savršen dodatak tvom imenu i prezimenu, pošalji CV putem linka za prijavu do 11.09.2018.