Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 10.06.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Data Scientist (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
10.06.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
INSKY PONOVNO ZAPOŠLJAVA
InSky Solutions, izrazito mladi kao tvrtka, vrlo iskusni kao pojedinci, jako uigrani kao tim, i već sada globalno nagrađivani kao ideja. Osnovani smo krajem 2016. godine s misijom digitalne transformacije tvrtki u klijent–centrične lidere.

Core business tvrtke InSky Solutions upravljanje je odnosa s korisnicima i korisničko iskustvo odnosno CRM. Korisnički orijentirane kompanije i CRM kao filozofija je nešto što mi zajedno sa svojim korisnicima, kao i s korisnicima svojih korisnika i živimo.

Naša misija je digitalna preobrazba tvrtki u lidere usmjerene na klijente. Trenutno smo lideri u turističkom sektoru u Hrvatskoj i regiji, prepoznati smo i priznati u financijskom sektoru, farmaciji, proizvodnom sektoru, sektoru za upravljanje imovinom, javnom sektoru te ICT-u. Najviše korisnika trenutno brojimo u turističkom sektoru gdje imamo značajnu ulogu budući da više od 10% svih rezervacija u Republici Hrvatskoj dolazi kroz naše ContactInSky odnosno TourismInSky rješenje.

Upravo smo u otvaranju novog ureda u Nizozemskoj kao prvog u nizu inozemnih podružnica. Svaki novi zaposlenik uvodi se u posao uz stručnu podršku svog mentora. U InSky-u jako cijenimo proaktivnost, želju za napredovanjem i timskim radom te svakom zaposleniku omogućavamo uključivanje u program internih edukacija gdje senior razvojni inženjeri i konzultanti prenose znanja ostalim zaposlenicima. Također, u suradnji s fakultetima i neformalnim obrazovnim institucijama osiguravamo daljnje usavršavanje u konkretnim i specijaliziranim programima.
Posebne pogodnosti:
- Vrlo stimulativna primanja
- Izdašne bonuse za projekte odnosno korisnike za koje si zadužen
- Mogućnost putovanja po cijeloj Hrvatskoj, regiji, a sve više po Europi i šire (nije obavezno)
- Mogućnost rada od doma
- Dobru okolinu za razvoj i napredovanje
- Rad na super zanimljivim projektima i najnovijim tehnologijama
- Česta druženja, mjesečna, kvartalna, tim Buildinge

Ne nudimo (za sada):
- Stolni nogomet
- Stol za ping pon
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ako ti Azure Machine Learning nije stran, želiš stvarati nove modele, a postojeće modele želiš trenirati i „tune-irati“, gušt ti je provoditi analizu podataka i pogrešaka kako bi poboljšao modele, voliš surađivati s poslovnim analitičarima u transformaciji korisničkih potreba u svrsishodne zadatke te si jako uzbuđen pri izradi prilagođenih izvješća za krajnje korisnike koja se lako čitaju i interpretiraju tada si pravi čarobnjak za podatke i naš budući kolega.

Prijavite se putem linka za brzu prijavu.