Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 27.09.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Čistač / Čistačica

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Karlovac, Pula, Rijeka, Samobor, Sesvete, Sisak, Split, Varaždin, Velika Gorica, Zadar, Zagreb, Zaprešić, Osijek, Bjelovar, Osijek i Slavonski Brod
Rok prijave:
27.09.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Inservio kompanija za pružanje usluga čišćenja je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, visoko specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta.

Vjerujemo da je veliki dio našeg uspjeha rezultat procesa odabira i obuke naših kadrova. Kandidati su pažljivo odabrani pod našim definiranim smjernicama za zapošljavanje i prolaze nekoliko faza revizije s velikim naglaskom na sigurnosti i provjere. Kao rezultat, naš proces zaposlenja osigurava isključivo osobe sa dokazanim integritetom na radnom mjestu. Nadalje, naš tim odlikuje visoki stupanj obučenosti za stručno i efikasno obavljanje svojih poslova, vodeći računa i o najmanjim detaljima.

Tvrtka posjeduje sve proizvode i opremu potrebnu za bilo koju vrstu čišćenja i ima mogućnost uvoza određenih proizvoda ili opreme koja bi mogla biti potrebna od strane klijenata.

Obratite nam se i saznajte zašto smo vodeći na tržištu!

Opis posla
Traži se Čistač / Čistačica za rad na puno i nepuno radno vrijeme.
Posebne pogodnosti:
- za rad u Zagrebu je osigurana plaća 4000 kn i osiguran je prijevoz iz Karlovca, Samobora i Siska
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku