Čistač / Čistačica

10 dana
Poslodavac:
Inservio d.o.o. Inservio d.o.o.
Kategorija:
Instalacije, održavanje, popravak
Mjesto rada:
Karlovac, Pula, Rijeka, Samobor, Sesvete, Sisak, Split, Varaždin, Velika Gorica, Zadar, Zagreb, Zaprešić, Osijek, Bjelovar, Osijek i Slavonski Brod
Rok prijave:
27.09.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta: Inservio kompanija za pružanje usluga čišćenja je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, visoko specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta.

Vjerujemo da je veliki dio našeg uspjeha rezultat procesa odabira i obuke naših kadrova. Kandidati su pažljivo odabrani pod našim definiranim smjernicama za zapošljavanje i prolaze nekoliko faza revizije s velikim naglaskom na sigurnosti i provjere. Kao rezultat, naš proces zaposlenja osigurava isključivo osobe sa dokazanim integritetom na radnom mjestu. Nadalje, naš tim odlikuje visoki stupanj obučenosti za stručno i efikasno obavljanje svojih poslova, vodeći računa i o najmanjim detaljima.

Tvrtka posjeduje sve proizvode i opremu potrebnu za bilo koju vrstu čišćenja i ima mogućnost uvoza određenih proizvoda ili opreme koja bi mogla biti potrebna od strane klijenata.

Obratite nam se i saznajte zašto smo vodeći na tržištu!

Opis posla
Traži se Čistač / Čistačica za rad na puno i nepuno radno vrijeme.
Posebne pogodnosti:- za rad u Zagrebu je osigurana plaća 4000 kn i osiguran je prijevoz iz Karlovca, Samobora i Siska
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:Bjelovarsko-bilogorska županija, Brodsko-posavska županija, Istarska županija, Karlovačka županija, Osječko-baranjska županija, Primorsko-goranska županija, Sisačko-moslavačka županija, Splitsko-dalmatinska županija, Varaždinska županija, Zadarska županija, Grad Zagreb, Zagrebačka županija

O zaposleniku

Kontakt podaci

Naziv poduzeća: Inservio d.o.o.
Adresa:Rudeška cesta 179, 10110 Zagreb
Županija:Grad Zagreb
Internet adresa:www.inservio.com.hr

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare