Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 17.07.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Cad/cam (2d,3d) konzultant/ica za korisničku podršku i instalacije softvera kod korisnika u tehničkoj pripremi proizvodnje namještaja - obradi drva  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
BORM-INFORMATIKA društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
17.07.2023.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Njemački jezik
Informatička znanja:
Potrebno napredno poznavanje informatike autocad
upotreba računalnih programa
ostalo
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
BORM-INFORMATIKA društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kontakt:
Ostale informacije:
CAD/CAM (2D,3D) softver i tehnička priprema za proizvodnju namještaja i obradu drva te optimizacija poslovnih i proizvodnih procesa, povećanje produktivnosti i tehnološka priprema proizvodnje samo su neke od tema koje intenzivno razvijamo već više od 45 godina. Naš Tim profesionalaca iz IT industrije (ETH Zürich-CH) te drvne tehnologije (FH Biel-CH) s našim dugogodišnjim partnerima razvijaju rješenja koja su usko vezana uz tehnologiju projektne proizvodnje namještaja, obrade drva i metala i drugih srodnih materijala.
Opis poslova: prezentacije i Instalacija softvera, edukacija i obuka novih korisnika, korisnička podrška postojećim korisnicima, obrada tržišta i pronalaženje novih korisnika u stolarijama i proizvodnjama namještaja.
Ako imate iskustva u tehničkoj pripremi proizvodnje namještaja i volite raditi u CAD softverima nudimo Vam rad u profesionalnom i poticajnom okruženju te edukacije i upoznavanje s međunarodnim i suvremenim standardima projektnog managementa i projektne proizvodnje. Znanje engleskog jezika je uvjet, a njemačkog je poželjno/prednost, ali nije uvjet.
Radno mjesto CAD konzultant za proizvodnju namještaja/obradu drva omogućit će vam da učite od najboljih i dokazanih stručnjaka s međunarodnim iskustvom i sudjelujete na zanimljivim projektima koji su vezani uz implementaciju i razvoj našeg CAD softvera PointlineCAD te korisničku podršku u obrazovnim institucijama (srednjim strukovnim školama i fakultetima za drvnu tehnologiju) i proizvodnim tvrtkama za proizvodnju namještaja.
Od budućih članova našeg tima očekujemo završen fakultet (drvna tehnologija ili srodno usmjerenje) ili srednju školu tehničkog usmjerenja za obradu drva (stolar/drvodjeljski tehničar) ili srodnog usmjerenja ili informatičkog usmjerenja s poznavanjem tehnologije proizvodnje namještaja ili obrade drva ili višegodišnje iskustvo u radu u proizvodnim poduzećima za proizvodnju namještaja, obradu drva u tehnološkoj pripremi proizvodnje ili / i CAD /CAM tehničkom crtanju namještaja i povezivanju sa CNC strojevima.
Mogućnost stalnog zaposlenja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133755507
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.