Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.02.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Asistent u prodaji (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Rugvica
Rok prijave:
11.02.2020.

PVH (Phillips-Van Heusen) grupa je jedna od svjetskih najvećih tekstilnih grupa sa više od 30 000 zaposlenih. Portfolio brenda uključuje svjetske lidere na području lifestyle brendova Tommy Hilfiger i Calvin Klein. Iz Düsseldorfa, upravljamo sa 25 država te svim potrebnim odjelima. Za našu Calvin Klein i Tommy Hilfiger trgovinu

u Designer Outlet Croatia centru u Rugvici tražimo:

ASISTENTA U PRODAJI (M/Ž)

OPIS RADNOG MJESTA:

Vi jednako impresionirate Vaše kupce i Vaše kolege svojim pozitivnim i dobro njegovanim izgledom. Poistovjećujete sebe sa brendom, komunikativni ste, timski orijentirani te pouzdani. U idealnom slučaju, imate iskustva u prodaji u kojoj pokazujete Vašu strast i orijentirani ste pružanju potpore kupcu.

TRAŽENE VJEŠTINE:

Radno iskustvo u prodaji tekstila
Pozitivan stav i njegovan izgled
Orijentiranost prema kupcu
Timski duh
Samouvjerenost i odlučnost
Dinamičnost i entuzijazam
Modna osvještenost

JOIN THE HILFIGERS!

Osobni podaci koje proslijedite za ovu primjenu isto kao I dio procesa regrutiranja bit će zadržani i procesurirani u svrh u procesa selektiranja za Hilfiger stores d.o.o.  kao I svaka slijedeća promjena ili izmjena zaposlenja,ukoliko nije drugačije naznačeno.Osobni podaci bit će u početku kontrolirani od strane ili u ime Hilfiger stores d.o.o. I biti će zadržani toliko dugo koliko je dopušteno od strane zakonodavstva te će nakon toga isti biti i uništeni.