Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.09.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Agent posredovanja u prometu nekretnina (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, Velika Gorica
Rok prijave:
20.09.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Kao najveći Remaxov franšizer za posredovanje u prometu nekretnina u Hrvatskoj, tvrtka Remax Centar nekretnina u konstantnom je rastu i potrebi za novim agentima. U 2021. godinu ušli smo s 9 ureda diljem Hrvatske i s preko 90 agenata unutar našeg sustava. Naše tržište nikada nije bilo dinamičnije. Klijenti su sada, više nego ikada prije, posložili prioritete te su osvijestili potrebu za ulaganjem u nekretnine. Zato tražimo novo pojačanje u našim timovima agenata za područje Zagreba i Velike Gorice. Spreman si trenutne tržišne uvjete okrenuti u svoju korist?

Pridruživanjem našem timu postaješ dio globalne obitelji od 130.000 agenata koji će te inspirirati da naučiš i usavršiš posao prodaje nekretnina. Svjestan si da je u Hrvatskoj ulaganje u nekretnine tradicija te karijeru vidiš u ovom izrazito dinamičnom tržištu? Voliš raditi s ljudima i slušati njihove potrebe, a uvijek su ti govorili i kako imaš smisla za prodaju? Vrhunski poznaješ svoj grad?

Ako si na većinu ovih pitanja odgovorio s da, onda baš tražimo tebe!

Agent posredovanja uprometu nekretnina (m/ž)
Lokacije: Zagreb, Velika Gorica


Što ćeš raditi?
Kao agent posredovanja u prometu nekretnina radit ćeš na pronalaženju nekretnina za potencijalne klijente, prezentirati nekretnine kupcima, voditi pregovore s kupcima i prodavateljima te ćeš kontinuirano razvijati i održavati partnerske odnose s klijentima. Radit ćeš zanimljiv i dinamičan posao na tržištu koje nikad ne spava.

Vrsta zaposlenja: Partnerska suradnja.
Posebne pogodnosti:
Što ti nudimo?
Vjerujemo da si i dalje zaineresiran i želiš znati što ti nudimo. Dajemo ti priliku da ostvariš izazovnu, dinamičnu i unosnu karijeru agenta. U malo kojem poslu imaš toliki utjecaj na svoja primanja kao u poslu agenta za posredovanje u prometu nekretnina. Svaki agent ima svoj stil pristupa klijentima, a uspjeh prati one proaktivne i ustrajne. Čekamo te!
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebne kompetencije
Pitaš se hoćeš li to moći i znati? Naravno da hoćeš! Svako tvoje prethodno radno iskustvo je prednost, a najveća prednost je tvoja upornost, poduzetnost i strast za novim znanjima. Mi ćemo ti organizirati edukaciju kroz našu RCN akademiju, cijelo ti vrijeme pružati podršku i naučiti te svim tajnama ovoga posla. Na tebi je samo da si komunikativan, odgovoran, ambiciozan, voljan učiti te da imaš minimalno SSS i vozačku dozvolu.

Molimo prijavite se putem donje 'Brze prijave'.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B