Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.10.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Account Assistant (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
20.10.2019.

I TO NIJE SVE! Kreativna agencija je mjesto gdje istražujemo neistražena područja kreativnosti, inovativnosti i pametnog pristupa rješavanju problema te težimo doći do savršenog oglašavanja. Sve što radimo pokušavamo raditi na kreativan, inteligentan način izazivajući postojeće norme i standarde oglašavanja te vjerujući da marketinška rješenja mogu i moraju biti bolja.

Vjerujemo da se svakom zadatku, bez obzira na njegovu veličinu ili značaj treba posvetiti podjednako te da se kroz predanost, znanje, uloženo vrijeme i igru može stvoriti mali masterpiece vrijedan divljenja. Naši članovi svoje ideje i rješenja temelje na dobrom i kvalitetnom promišljanju te oslanjanju na činjenicama, istraživanjima i uvidima. Kreativnost za nas nije proces koji je podložan trendu ili trenutnoj inspiraciji, kreativnost je za nas inteligentno rješavanje problema.

Naš krajnji cilj u kojeg vjerujemo i kojem težimo je stvoriti Brand, napisan velikim slovom. Čvrsto vjerujemo u brandove. U pametne brandove.
U brandove koji imaju identitet, specifičnost, emociju i konzistentnost. Čvrsto vjerujemo da brandovi na ovaj ili onaj način pomažu ljudima u svakodnevnom životu; uz neke se osjećamo pametniji, uz neke motiviraniji, uz neke hrabriji, važniji...

Ako si spremna ili spreman zajedno s nama upustiti se u nepoznata područja ljudske mašte, predanosti i istraživanja neistraženog, pozivamo te da postaneš član našeg tima i prijaviš se na jednu od navedenih pozicija u Zagrebu:


Account Manager(m/ž)
Account Assistant (m/ž)
Copywriter Senior (m/ž)
Copywriter Junior(m/ž)
Designer Senior (m/ž)
Designer Junior (m/ž)

Nudimo ti:

  • izazov i priliku da u društvu izvanrednih pojedinaca i stručnjaka otkrivaš neistražena područja advertising industrije
  • rad s respektabilnim klijentima na domaćem tržištu i na inovativnim, kreativnim i novim projektima
  • radnu atmosferu koja je prilagođena pojedincu, kvaliteti rada i življenja
  • kontinuirana ulaganja u znanje, vještine i sposobnosti s ciljem stvaranja najboljeg tima
  • fiksna primanja te stimulatimulacije ovisno o ostvarenom učinku

Ako želiš postati član naše agencije, pošalji svoj CV i portfolio, te kratak tekst o tome zašto se smatraš dobrim kandidatom putem Brze prijave.