Postanite lideri u pružanju podrške svojim zaposlenicima u upravljanju stresom!

Postanite lideri u pružanju podrške svojim zaposlenicima u upravljanju stresom!

Svrha ovog upitnika je da vama, HR/L&D profesionalcima, ukaže na aspekte vaših stres menadžment programa koji se mogu poboljšati pomoću konkretnih preporuka kako to napraviti.

Ispunite Skener stres menadžment programa i dobit ćete personalizirani izvještaj.

  • Traje samo 5 minuta
  • Potpuno je besplatan
  • Po završetku dobivate izvještaj na svoj e-mail.

Čak i ako trenutno nemate u ponudi obuke/e-learning/programe na temu upravljanja stresom, a željeli biste ih uvesti, izvještaj koji dobijete nakon popunjavanja će vam dati praktične i korisne smjernice za njihovo uvođenje.

Što je tema mentalnog zdravlja i dobrobiti zaposlenika prisutnija u organizaciji, zaposlenici u većoj mjeri dobivaju dozvolu da priznaju da nisu superheroji i da ima područja u kojima im treba pomoć da budu otporniji na stres.

Radeći s velikim brojem organizacija naučili smo da nema gotovih rješenja koja će svima odgovarati.

Međutim, to ne znači da su rješenja u svim aspektima jedinstvena. Kao i u trgovini namještaja, isti elementi kombinirani na različite načine, daju potpuno različit dojam i atmosferu.

Learning Makeover ima elemente koje možete iskoristiti u svojim programima, a ima i ekspertizu da vas posavjetuje kako da napravite cjelinu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Upitnik je potpuno besplatan i traje samo 5 minuta. Otkrijte svoje snage i prostor za unapređenje!

Link https://learningmakeoverhr.scoreapp.com

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 22.05.2023.