Tražite posao? Zapošljava Pliva, Sberbank, Prima, Pevec,...

Tražite posao? Zapošljava Pliva, Sberbank, Prima, Pevec,...

Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, u različitim županijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.  

Falkensteiner Hotel & Residences, hotelska grupacija s više od 30 luksuznih hotela diljem Europe, dodatno zapošljava. Traži se Sales Manager CEE (m/ž). Na ovom poslu vas očekuje maksimiziranje prihoda proaktivnošću i strateško ciljanje klijenata, kao i ostvarivanje ciljeva prodaje i stvaranje novih poslova za hotele. Mjesto rada je Zagreb, pa ne oklijevajte s prijavom ukoliko ste zainteresirani za ovaj natječaj.

Makpharm d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je da ste fakultetski obrazovani – poželjno je da ste magistar farmacije ili doktor medicine. Iskustvo rada u promociji farmaceutskih proizvoda svakako je plus, kao i vozačka dozvola B kategorije i aktivno korištenje MS Office paketa, Interneta te znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Tetra Pak zapošljava Central Plannera (m/ž) za uredski rad u Ateni, Beogradu, Bukureštu ili u Zagrebu. Vaše zadaće na ovoj poziciji uključuju redovito konsolidiranje potražnje za resursima u vašem dodijeljenom području. Također, planiranje i raspoređivanje resursa za definirano područje rada terenske službe uz dosljednu primjenu, punu transparentnost za sve zainteresirane strane. Provjerite još detalja na linku i prijavite se u roku. Ukoliko ste više zainteresirani za rad u Zagrebu, provjerite natječaj za poziciju: Field Service Engineer (m/ž) i sretno s prijavama.

Sberbank Hrvatska ima raspisan natječaj za Višeg kreditnog analitičara (m/ž) u Zagrebu. Da biste konkurirali za ovaj posao trebate minimalno VSS ekonomskog smjera, ili završen magisterij ekonomije. Također, trebate i dvogodišnje iskustvo, poznavanje računovodstvenih standarda, analitičke sposobnosti. Ako ste marljivi, a uz to i timski igrač, prijavite se brzom prijavom.

Pliva zapošljava na 2 radne pozicije! Traže se: Računovođa (m/ž) i Viši specijalist za nabavu/Sourcing za istraživanje i razvoj (m/ž). Iskušajte se u vodećoj farmaceutskoj tvrtki u Jugoistočnoj Europi i unaprijedite svoj karijerni put. Sretno.

Prima Commerce d.o.o. zapošljava Glavnog knjigovođu (m/ž) u Varaždinu. Vaši glavni zadaci na ovom radnom mjestu uključuju obračun PDV-a i amortizacije, knjiženje ulaznih računa kroz računovodstveni program, obračun plaće, fakturiranje i brojne druge zadaće. Ako imate VŠS, VSS – ekonomskog smjera, uz minimalno 3 godine radnog iskustva, kliknite na linki nastavite karijeru u Primi. Sretno.

Allegheny Financial d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika u odjelu inženjeringa (m/ž) u Zagrebu. Imate 3 godine radnog iskustva? Krase vas analitičke i organizacijske sposobnosti, a uz to ste prilagodljivi i odgovorni te spremni na dinamičan posao u timu? Baš vas traži ovaj poslodavac. Kliknite nalink i prijavite se.

Strabag Property and Facility Services i Strabag d.o.o. zapošljavaju na 3 pozicije u Zagrebu. Djelatnici koje traži poslodavac su: Tehničarka/Tehničar u održavanju poslovnih objekata, Voditelj/Voditeljica projekta/gradilišta, Građevinska inženjerka/inženjer. Prijavite se do 15.01. i zaposlite se u tvrtki koja djeluje u svim područjima građevinske industrije te kao veliko i značajno europsko građevinsko poduzeće posluje diljem svijeta. Klik na  brzu prijavu.

Pevec zapošljava Regionalnog koordinatora veleprodaje (m/ž) za rad na području Splita. Na ovom ćete poslu preuzeti odgovornost za cjelokupan veleprodajni proces na dodijeljenom području, redovito ćete pratiti rezultate te izvještavati o realizaciji i trendovima na tržištu. Ako imate srednju stručnu spremu, trogodišnje radno iskustvo i istinski ste usmjereni na kupca, prijavite se brzom prijavom.

 

Srijeda, 12.12.2018.