Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti

Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti

U Zagrebu 9. ožujka 2018. godine  započinje ciklus besplatnih radionica za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Radionice se provode u sklopu projekta „Most prema uspjehu“ u organizaciji Udruge O.A.ZA. – Održiva Alternativa ZAjednici u suradnji s partnerskim organizacijama: Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.

Cilj je edukacije „Most prema uspjehu“ razvoj poduzetničkih vještina kod mladih s posebnim naglaskom na društveno poduzetništvo. U projektu je do sada sudjelovalo preko sto sudionika, a bitno je istaknuti da je program besplatan za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne poslovne vještine, veliki je naglasak stavljen na otkrivanje talenata i strasti polaznika kako bi saznali u čemu su najbolji te dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

Zahvaljujući stručnom mentorstvu, interaktivnim predavanjima, panel diskusijama, studijskim posjetama, praktičnim vježbama, simulacijama i primjerima dobre prakse sudionici će tijekom projekta steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prihvatljivi prijavitelji su nezaposlene osobe, specifično:

Osobe mlađe od 30 godina (prednost ako nisu do sada radili na ugovoru o radu ili djelu)

Izvanredni studenti

Diplomirani studenti ili oni koji će službeno diplomirati do 15.4.2018.

Članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i zatočenih branitelja Domovinskog rata

Prijave na radionicu otvorene su do 7. ožujka 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Prijavite se već danas ovdje  i osigurajte svoj uspjeh!

Četvrtak, 01.03.2018.
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare