Kako pronaći posao koji voliš odmah nakon faksa

Kako pronaći posao koji voliš odmah nakon faksa

Ako tražiš svoj prvi posao i želiš saznati kako odmah nakon faksa pronaći posao koji voliš, ova će te priča inspirirati!

Katarina je prošle godine diplomirala i odmah krenula u potragu za svojim prvim poslom. Voli se dodatno educirati i ulagati u sebe pa se prijavila za radionicu „Kako uspješno do prvog posla“ koju su organizirali Moj novi CV i udruga RADAR. Njezina proaktivnost ju je odvela do prilike o kojoj nije ni sanjala. Baš zato je izrazila želju da podijeli svoju priču kako bi i druge potaknula da budu otvoreni i sami stvore priliku.

Niže prenosimo njezino iskustvo kako je zaista brzo i jednostavno došla do svog prvog posla na koji je jako ponosna.

Moja priča: kako pronaći posao koji voliš

Znala sam da će me proaktivnost i otvoren pristup odvesti daleko, ali da će me jedno postavljeno pitanje odvesti do najbolje međunarodne poliklinike odmah na početku karijere… to nisam ni sanjala!

Bio je to listopad prošle godine, mjesec životnih prekretnica. Mjesec u kojemu sam tragala za novim smjerom te željom za brzim pronalaskom posla. Jednostavno ne volim stajati na mjestu. Iako sam za vrijeme studija radila, studirala i volontirala, za dodatne edukacije i konferencije uvijek sam pronalazila vremena.

Moj savjet: budi aktivan na LinkedInu

LinkedIn mi je, moram priznati, najdraža društvena mreža. Osim što omogućuje povezivanje sa zanimljivim ljudima iz struke, omogućuje razmjenu znanja i novih iskustava, te ono najvažnije – odličan je kanal za brzo povezivanje s potencijalnim poslodavcem.

Svakodnevno pratim stručnjake iz područja marketinga, komunikacija i poduzetništva koji me nadahnjuju svojim pričama i novim poslovnim idejama. Tako sam jednoga dana pregledavala novosti i na Martininom profilu saznala za radionicu „Kako uspješno do prvog posla“.

Budući da sam tjedan dana ranije obranila diplomski rad, bilo je savršeno vrijeme za dodatnu edukaciju. Odmah sam odlučila saznati više o radionici i prijaviti se.

Članak u cijelosti pročitajte na mojnovicv.com

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 14.08.2020. / mojnovicv.com