Do posla iz snova uz Moj novi CV i RADAR – video intervju

Do posla iz snova uz Moj novi CV i RADAR – video intervju

Dobra priprema je pola posla. Samo je jedna prilika za ostaviti prvi dojam, i zato je važno proces traženja posla shvatiti ozbiljno.

Sinišin san bio je dobiti posao u jednoj od najpoznatijih kompanija danas – Rakuten Viber, poznatoj po popularnoj aplikaciji za dopisivanje – Viber. Do posla iz snova pomogli su mu Moj novi CV i udruga RADAR. Kroz kvalitetne pripreme kako se svojem željenom poslodavcu. Između stotine prijavljenih kandidata, upravo se Siniša predstavio kao najbolji. Postao je tek treći zaposlenik koji ima priliku nastaviti razvoj svoje karijere u ovom poduzeću!

 

Siniša već duži niz godina radi u telekomunikacijskoj branši gdje je stekao puno stručnog znanja i iskustva. Došao je do „točke” kada je svoj profesionalni, ali i osobni razvoj, htio nastaviti u drugom smjeru. Za pomoć oko traženja posla i kvalitetnog predstavljanja poslodavcima obratio se Martini (Moj novi CV) i Moniki (udruga RADAR). Bio je svjestan da mu treba objektivno mišljenje o njegovom CV-u i motivacijskom pismu. Htio je napraviti i simulaciju intervjua sa stručnom osobom.

 

Članak je preuzet s portala mojnovicv.com

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 29.04.2020.