Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.04.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Vrtlar/ica

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb i okolica
Rok prijave:
12.04.2017.
Plaća:
od 265 € do 398 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Rad na terenu. Svi radovi u vrtlarstvu i hortikulturi, rušenje stabala, orezivanje voćaka, grmlja, sadnja i presadnja biljaka, raspoznavanje biljaka i nabava istih u vrtnim centrima, njega biljaka, zaštita i liječenje biljaka, košnja, sijanje trave, održavanje zelenih površina, sve vezano za uređenje vrtova, okućnica i parkova. Posebnu pozornost poklanjamo preciznosti, urednosti i detaljima. Njegujemo prijateljski odnos sa svim svojim klijentima, onima iz stalne baze i novima, uvažavajući želje i estetiku svakog ponaosob i individualno. Lijep posao, ali ponekad i fizički naporan.

Detaljnije na www.hortikultura-soni.hr
Posebne pogodnosti:
Mogućnost i veće plaće ovisno o radnim satima, učinku i radu prekovremeno i vikendom (dvije subote u mjesecu su radne). Mogućnost stalnog kontakta s poslodavcem na 091 5001101 ili na mail [email protected] Mogućnost fleksibilnig radnog vremena (također količina rada ovisi o vremenskim uvjetima).
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme, stručno osposobljavanje, sezonski posao

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Nije potrebno jako veliko iskustvo u praksi i izvođenju radova, ali je prijeko potrebna i nužna spremnost na učenje, slušanje uputa nadređenoga, ljubaznost s klijentima, uslužnost i spremnost na marljiv i predan rad. Otvorena je mogućnost stalnog zaposlenja, nakon probnog roka, te korištenje nekih od 9 mjera HZZ-a i Ministarstva rada "od mjere do karijere".

Kontakt e-mail: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
osnovno