Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.08.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prodavač u pozivnom centru (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
15.08.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Rad za pozivni centar BestsellerTV, telefonska prodaja ekskluzivnih proizvoda. Rad u novouređenom i modernom uredu po europskim standardima. Svi proizvodi registrirani su i certificirani a prodaju se po zakonu o PDV-u na tržištu RH. Detaljnije informacije o proizvodima možete pogledati u "prime timeu" na RTL TV ili putem web stranice www.bestsellertv.com

Dodatni podaci: podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom

Opis radnog mjesta:

Kao zaposlenik našeg pozivnog centra, vaša odgovornost biti će telefonska prodaja, kontaktiranje potencijalnih isključivo postojećih kupaca kao i zaprimanje dolaznih poziva. Pružanje informacija o proizvodima uslugama i akcijskim ponudama, administracija podatak u CRM računalnom sustavu (evidencija i statistika o dolaznim i odlaznim pozivima), postupak je 100% automatiziran, Nudimo Vam priliku da postanete dio uspješnog tima na području marketinga i prodaje.

Broj izvršitelja: zapošljavamo 5 izvršitelja
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
• Potrebna stručna sprema:
SSS - srednja stručna sprema

• Potrebne godine iskustva:
Jedna godina

• Znanje jezika:
o engleski Dobro prednost no ne i uvjet

• Rad na računalu:
Izvrsno

• Potrebna znanja i vještine:
Srednja stručna sprema, najmanje 12 mjeseci radnog iskustva u pozivnom centru, izražene komunikacijske sposobnosti i elokventnost u razgovoru, sposobnost brzog uočavanja i rješavanja problema, pristupačnost otvorenost i ljubaznost prema korisnicima telefonskog pozivnog centra, obavezno radno iskustvo na sličnim poslovima. Poželjno poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu.

• Dodatne pogodnosti:
Mogućnost osobnog i profesionalnog usavršavanja, mogućnost putovanja na lokacije klijenta u Hrvatskoj, mogućnost napredovanja u timu, sigurnost radnog mjesta i mogućnost ugovora na neodređeno nakon probnog roka, stimulativno, dinamično i pravedno radno okruženje u kojem se svaki rezultat prepoznaje i nagrađuje. Fiksni dio plaće + stimulativni dio plaće prema postignutim rezultatima.

Ukoliko ste prepoznali u ovom oglasu molimo dostavite nam Vaš životopis putem maila: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina