Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.06.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Plesačica u turističkoj animaciji (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Turistički kompleksi duž Jadranske obale
Rok prijave:
01.06.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Plesači mogu se prijaviti za rad u turističkoj animaciji sezone 2016 u Hrvatskoj, Italiji ili Austriji. Turistička animacija je zanimljiv i šarolik sezonski posao zabave gostiju, briga o djeci, sportske aktivnosti, plesni programi i predstave, nastupi za djecu i odrasle. Plesač tijekom dana radi jednu od navedenih aktivnosti (rad s djecom ili sport) a navečer nastupa u plesnim show programima. Plesači mogu raditi na lokaciji minimalno 2 i maksimalno 6 mjeseci (mogućnost i cijele godine). Turistički kompleksi duž Jadranske obale.

Zapošljavamo više od 10 izvršitelja.
Plaća: 4.000 - 5.000 kn
Početak rada – odmah / 1.6. / 12.6.
Posebne pogodnosti:
Tvrtka osigurava smještaj, prehranu, opremu za rad, slobodan dan u tjednu, brigu o zaposleniku tijekom radnog odnosa te prijavu za rad.
Financira i povremene radionice, seminare i druženja koja su obvezna tijekom vremena prije početka rada. Mogućnost stalnih plesnih treninga u Zagrebu te suradnja s plesačima i koreografima plesne kompanije.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme, sezonski posao

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Obavezno znanje jednog od navedenih stranih jezika, želja za radom, timski duh, komunikativnost i kreativnost. Volja za učenjem plesnih koreografija i plesne tehnike, želja za javnim nastupima, širok pogled na plesne stilove.

POČETNI PLESAČI: ritmičnost, volja za učenjem i napredovanjem, plesni treninzi tijekom zime NAPREDNI PLESAČI: odlično poznavanje plesne tehnike jednog stila i želja za učenjem drugih stilova, plesne radionice i classevi raznih koreografa tijekom zime, nastupi i eventi, odlična kondicija za izdržljivost u dužim predstavama, mogućnost angažmana plesne kompanije za razne turneje i nastupe te umjetničke projekte. (stilovi: jazz, suvremeni, hiphop, latin, breake dance, balet, showdance).
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola