Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.08.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

PIM / CMS Administrator (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Pojatno
Rok prijave:
31.08.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
RÖFIX je proizvođač građevinskih materijala koji djeluje diljem Europe. Angažirani djelatnici, inovativni proizvodi i visoka kvaliteta ključni su čimbenici našeg uspjeha.

Naš Online i Publishing tim traži pojačanje za slijedeće radno mjesto:

PIM/CMS ADMINISTRATOR (m/ž)

Nakon Vaše edukacije i integracije u naš tim stručnjaka, Vaša će zadaća biti tehnička podrška svih online aktivnosti i objava koje su izgrađene na slijedećim sustavima:

- Content Management System (eZPublish)
- Product Information Management System (ePIM)

Radite u velikom međunarodnom okruženju FIXIT-GRUPPE, podržavate naše marke FIXIT, HASIT, RÖFIX, KREISEL i GREUTOL, također pružate podršku Vašem timu u svim aktivnostima oko daljnjeg tehničkog napretka, isto tako ste podrška koja osigurava nesmetani tijek svakodnevnog online poslovanja cijele grupe, kao i baze podataka proizvoda. Pored svog tima, usko surađujete i s Voditeljima marketinga kao i s Produktmenadžerima svake pojedine države.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Poseban interes pridajemo mladim i ambicioznim osobama koje tek započinju graditi svoju karijeru te imaju završen studij Informatike ili srodnog smijera. S tehničke strane preduvjet je profesionalan pristup i korištenje MS Excel-a kao i osnovno poznavanje IT sustava i IT infrastrukture, posebno Microsoft-a. Osnovna znanja u području XML, SQL, Webserver i/ili CMS npr. PIM sustava, su prednost. Komunikacijski izazovi su podrška korisnicima kao i kreiranje lako razumljive dokumentacije za lakše razumijevanje i korištenje funkcija i procesa.

Uz tehnička znanja upućeni ste i u marketinške teme, samostalni ste kao i timski igrač te posjedujete odlično znanje engleskog i njemačkog jezika, a naposljetku ste još i zainteresirani za industriju građevinskih materijala, što čekate, prijavite se!

Ukoliko smo probudili Vaš interes i ukoliko tražite izazove s mogućnošću međunarodnog napredovanja, veselimo se vašoj prijavi. Napominjemo kako ćemo isključivo razmatrati prijave napisane na njemačkom ili engleskom jeziku.

RÖFIX d.o.o.
Uprava
Lusci 3, Pojatno, 10 290 D. Pušća
Tel. +385 1 3340 310
Fax +385 1 3392 556
[email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
napredno