Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.05.2013. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Inženjer primjene i prodaje maziva (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
31.05.2013.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Fuchs Maziva uspješna je internacionalna tvrtka koja je svojom širokom paletom industrijskih i specijalnih proizvoda te motornih ulja postala sinonim za maziva i podmazivanje na tržištu Republike Hrvatske. S ciljem daljnjeg razvoja uspješnog poslovanja na ovom tržištu traži osobu za radno mjesto:

Inženjer primjene i prodaje maziva (m/ž)
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vi ste osoba s relevantnim iskustvom u prodaji orijentiranoj na rad s krajnjim korisnicima te posjedujete razvijene kontakte s kupcima iz različitih industrija. Komunikativni ste i probitačni u ostvarivanju zadanih ciljeva, imate razvijene prezentacijske vještine te dokazanu uspješnost u vođenju pregovora.

Na ovoj poziciji bit ćete usmjereni na ostvarivanje aktivne suradnje s kupcima iz područja industrije s ciljem maksimiziranja profitabilnosti i tržišnih potencijala. Analizirajući tržište i kupce definirat ćete strategije pristupa potencijalnim kupcima, ali ujedno voditi brigu i njegovati odnose s postojećima. Prezentirat ćete proizvode i nuditi optimalna rješenja te pregovarati o uvjetima prodaje, usmjeravajući prodajni proces prema ostvarenju dugoročne suradnje.

Odgovarajućem kandidatu nudimo rad u dinamičnom internacionalnom okruženju, stalni radni odnos, službeni automobil te poticajna primanja.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku s punim povjerenjem pošalju našem savjetniku za ljudske potencijale na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: [email protected]
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski