Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.01.2010. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

ICT profich (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
04.01.2010.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na tržištu smo od 2000 godine, a svojim drugačijim pristupom i inovativnošću postali smo vodeća tvrtka na području zabave za djecu i obitelj. Kvaliteta i sigurnost proizvoda koji nude veliku vrijednost za novac, naša je stateška odrednica, a zadovoljstvo zaposlenika i kupaca cilj svih naših operativnih planova. Smatrate se strastvenom i predanom osobom, voljni ste učiti i prihvatiti nove izazove? Vrijeme je da preskočite ograde, zaobiđete barijere i pridružite se najboljima na putu do uspjeha!

ICT profich... IT mu je hobi i zabava...voli istraživati i nikad se ne umori od traženja najboljeg rješenja...traži uzbudljivo okruženje u kojem se stvari brzo kreću...zabavlja se rastavljajući stvari samo da bi otkrio kako rade ...i onda ih, naravno, uspješno sastavi! Ako se prepoznajete, one2play Vam nudi Vaš posao snova:

ISTRAŽIVANJE I IMPLEMENTACIJU ICT TEHNOLOGIJA
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
O Od vas očekujemo: min. 2 god. iskustva u implementaciji i administraciji ICT sustava; iskustvo rada s bazama podataka i u Linux shell-u; iskustvo u implementaciji storage-a s više HDD-a, TCP/IP mreža, Windows servisa; iskustvo u konfiguriranju i održavanju mail servera te izvrsno poznavanje i korištenje engleskog jezika.

O Bilo bi poželjno: VSS (FER, FOI, PMF, FSB); poznavanje programskih jezika; poznavanje sustava Zimbra, Alfresco, Asterisk i Jira; poznavanje BlackBerry enterprise servera; vozačka dozvola B kategorije.

O Proaktivnost u istraživanju ideja i rješenja, upornost i odgovornost u njihovom provođenju do samog kraja, ključne su karakteristike idealnog kandidata.

O Nudimo vam mogućnost rada na vrhunskoj tehnologiji i učenja od najboljih stručnjaka. Slobodu izražavanja u neformalnom okruženju mladog i dinamičnog tima. Fleksibilno radno vrijeme prilagođeno Vašim potrebama kao i mogućnost rada izvan ureda (čitaj: nije nam bitno da ste tu od 8 do 16 već da ono što radite RADI). Vašu proaktivnost prepoznajemo i nagrađujemo!

Još uvijek Vas zanima ovaj posao?
Svoju molbu i životopis pošaljite nam do 04.01.2010. na sljedeću adresu: www.one2play.hr/zaposlenja

VAŽNO: U molbi obavezno ukratko opišete projekte koje ste implementirali, a navedeni su u uvjetima ovog natječaja. U daljnji proces selekcije pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete!
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Vozačka dozvola:
B
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine